הצילו! מייל לא נכון!!!!

• הוסף לסימניות
שלחתי מייל בגמייל ואני רוצה להחזיר אותו ז"א לבטל ת'שליחה יש כזה דבר?????
כמה שיותר מהר אני בצרות אם לא..........:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
חייב להיות משו!!!!!
יותר נכון אני חייבת שיהיה משו......

• הוסף לסימניות
אחרי שזה יצא ממך אין דבר כזה להחזיר.....

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שיש אפשרות בהודעת טקסט מסלולרי למחוק אחרי שההודעה נשלחה כל זמן שהשני עדיין לא פתח את ההודעה לקרוא.

• הוסף לסימניות
המילל נשלח:mad::mad::mad:
קבלתי מייל חזרה די עצוב
למדתי שיעור בחיים של לשון הרע
וקיבלתי מעכשיו על עצמי משו מקווה שהנזק שנגרם יתוקן!!!!
מילים הם כמו חיצים אי אפשר להחזיר!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
לפחות לפעם הבאה, בממשק של ג'ימייל באנגלית אמור להיות אפשרות של ביטול שליחה אחרי כמה דקות

• הוסף לסימניות
נעומי- אחרי כמה שניות. נדמה לי 10.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בג׳ימייל להוסיף אופציית ביטול אחרי השליחה. אם אני לא טועה, המקסימום זה 30 שניות (ככה אצלי בכ״א).
לדעתי כדאי להוסיף בכל מקרה, למניעת טעויות, שיכחה וכו׳......

• הוסף לסימניות
כבר כמה פעמים שרציתי ג"כ להחזיר חזרה. תודה על האפשרויות.

ומה שלמדתי כמה צריך להזהר בלחיצה אחת, במילה אחת, במעשה אחד , רק לחשוב לפני המעשה ותודה לה' שאצלו אפשר תמיד לתקן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה