הצילו--- מסך כחול

• הוסף לסימניות
מצורף תמונה

קבצים מצורפים

• תמונת מסך.jpg
    KB 781.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
???????????????????????????????????
?????????????????????????
????????????????????????????????

• הוסף לסימניות
יש לך כרטיס מסך של Nvidia?
כדאי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש.

כדאי גם סתם כך לעדכן דרייברים.

• הוסף לסימניות
איך לעדכן??????
ואיך אני ידע אם יש לי מסך של Nvidia???????

• הוסף לסימניות
יש לך כרטיס מסך במחשב?
איזה מחשב זה?

• הוסף לסימניות
ב"ה

זכור לי
לנסות לכבות את המחשב להוציא מהחשמל לכ 5 דקות ואח"כ להפעיל

• הוסף לסימניות
מחשב מיני נייד של אייסר - ACER

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה הרבה
זה קורה לי בדרך כלל כשאני מרימה את המחשב (נייד)
ואני תופסת אותו מתחת לעכבר
ואני לא יודעת איך לפתור את זה חוץ מזה שאני לא מרימה את המחשב כשהוא פתוח

• הוסף לסימניות
מה בדיוק לעשות עם התוכנה הזו ????????????
ומה הלאה????????

• הוסף לסימניות
תפעיל, ותסיר את שלושת הרכיבים של Nvidia.

• הוסף לסימניות
מה שעשיתי - זה עידכנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנת - Driver Booster - בינתיים נראה שהבעיה סודרה - אם לא נהיה בקשר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה