דרוש מידע הצילו! נטפרי חסמו את יוטיוב או שזה המחשב שלי שנדפק?

• הוסף לסימניות
סימנתי תוצאות שכבר מסומנות בסגול - כלומר שכבר נכנסתי בהם פעם, ועכשיו יש עליהם איקסים

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 14.1 · צפיות: 77
  • ‏‏לכידה2.PNG
    ‏‏לכידה2.PNG
    KB 18.1 · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
אצלי עובד

• הוסף לסימניות
בדקתי בשאילתת החיפוש 'ויזניץ יוטיוב' וכל התוצאות הראשונות פתוחות בנטפרי.
יתכן שיש לכם הגבלה מצד הקהילה או הגדרה פרטית אחרת בהגדרות האישיות של הסינון.

• הוסף לסימניות
אני עם טבלט של נטפרי וקבוע מעביר לי לאתר יוטיוב ושם כמובן חסום מישהו מכיר איך מסדרים את זה

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לאפליקציה?

פתח בחלון אנונימי
עזר לי תודה
ידוע לך אם זו הדרך היחידה (פשוט אז אין היסטוריה)
אסביר שכשאני מחפש למשל אברהם פריד בגוגל ויוצא תוצאות של יוטיוב כשאני לוחץ עליהם זה מעביר לאתר יוטיוב ואז כמובן זה נחסם
בשונה מכך במחשב זה פותח ישר מהקישור
יש לך מושג למה זה ולמה שונה טבלט ממחשב
בכל אופן תודה על העצה

• הוסף לסימניות
ידוע לך אם זו הדרך היחידה (פשוט אז אין היסטוריה)
אם יש לך אפשרות של "תצוגה מקדימה של הדף" זה גם יכול לעזור, אלא אם כן הצורה לא תיהיה לך נוחה, לגבי ההיסטוריה במקרה הזה - איני יודע.
יש לך מושג למה זה ולמה שונה טבלט ממחשב
איני יודע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה