הצילו!!!! ניתן לעשות שחזור???

• הוסף לסימניות
אני עובדת כבר שבועיים על חוברת בעל 120 עמודים באנדיזיין.
בטעות (ככה זה שעובדים בשעות לא שעות בלילה) דיללתי עמודים ושמרתי על אותו שם- נשאר לי קובץ בעל שתי עמודים בלבד!!!

יש אופציה לעשות שחזור???

יש לצין שהקובץ לא נמחק אלא לאחר שדיללתי לו עמודים לצורך מסוים שמרתי אותו ב- save במקום בsave as

• הוסף לסימניות
תבדקי אם יש קבצי מערכת מוסתרים (בוינדוס 7- בכל חלון פתוח בצד ימין למעלה> סדר> אפשרויות תיקיה> תצוגה> תורידי את הV מהסתר קבצי מערת הפעלה וכן מ'הצג קבצים מוסתרים' תעשי שיציג).

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איפה אני עושה את זה?
אפשר לתת לי צילום מסך??
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavak;843036:
לא הבנתי איפה אני עושה את זה?
אפשר לתת לי צילום מסך??
תודה מראש.

בבקשה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 9
  • 2.PNG
    KB 29.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

עשיתי את זה- עכשיו איך אני מוצאת את הקובץ?

• הוסף לסימניות
עם זה שם את צריך לראות את זה מיד

• הוסף לסימניות
אם זה לא שם יש אפשרות שחזור אחרת- לא אכפת לי לשלם לטכנאי- השאלה אם יש סיכוי לשחזר- ניסיתי גם דרך שחזר גרסאות קודמות - ואין גרסאות זמינות.

יש משהו בפורם כאן שיכול לעזור לי אפילו בתשלום.

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו בפורום שכול לעזור לי בתשלום???
או להפנות אותי למשהו?

יש בכלל סיכוי לדבר - או שזה אבוד ואני צריכה לשחזר את הכל בכוחות עצמי- כלומר לעשות הכל מחדש?

• הוסף לסימניות
עכבר ימני על הקובץ/שחזור גרסאות קודמות.
יש לך?
אם זה ווינדוס שבע ומעלה, הוא שומר גירסת שחזור כל כמה זמן. אם עבדת על זה שבועיים, בטח יש גרסת שחזור מאחד הימים האחרונים, לפחות.

• הוסף לסימניות
לא אין לי.
כתוב שם אין גרסאות קודמות זמינות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavak;843149:
יש כאן משהו בפורום שכול לעזור לי בתשלום???
או להפנות אותי למשהו?

יש בכלל סיכוי לדבר - או שזה אבוד ואני צריכה לשחזר את הכל בכוחות עצמי- כלומר לעשות הכל מחדש?

פרטים באישי

• הוסף לסימניות
מה נשאר? הצלתם את זה? ועם כן איך
תודה

• הוסף לסימניות
לבנתיים לא התקדם כלום
והבנתי מהטכנאי של גרף הול שהסיכויים קלושיים

• הוסף לסימניות
ניתן לשחזר, ומומלץ לא להשתמש במחיצה של הקובץ הדחוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה