כללי הצילו!!! נמחקו התודות...

• הוסף לסימניות
לאחרונה אחרי בקשות מצידי שודרג הניק שלי והפך להיות מהלל נאה, למוטי נאה...
אליה וקוץ בה.:(

אם קיבלתם באחת מ4,447 הודעותיי תודה ממני? היא נמחקה!
אני שקיבלתי אלפי תודות? בעשרות אשכולות מתוכם גם חילקתי אלמנטים מאוצרותיי... הכל נמחק...:eek:

לכאורה בלתי הפיך.:eek::eek::eek:

אבל אולי לא. הדבר טעון בדיקה, אני מתאר לעצמי שכמות גדולה של צלצולים יגרמו למי שצריך לבדוק את הנושא לבדוק.:confused::confused:

עוד משהו... אם אתם יכולים להוסיף מילה או שתיים בכדי שהאשכול לא ישקע בתהום הנשיה. זה יתן פוש:eek::eek::eek:

ולא יכולתי בלי קופירייטינג, כוס הקפה המשומש חוזר לפעולה

קבצים מצורפים

• Small cup.jpg
    Small cup.jpg
    KB 237.8 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
תרמתי.
בתקווה שתיוושע.

הרבה הצלחה
והרבה צלצולים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי נאה;2323171:
עוד משהו... אם אתם יכולים להוסיף מילה או שתיים בכדי שהאשכול לא ישקע בתהום הנשיה. זה יתן פוש:eek::eek::eek:

עדיף שאתה תקפיץ מדי פעם ככה נוכל להוסיף לך צלצולים בהודעות הבאות.
המקום ינחם אותך וכו' ולא תוסיף לדאבה עוד.
ושיהיה לכפרת עוונות.

• הוסף לסימניות
לאחרונה אחרי בקשות מצידי שודרג הניק שלי והפך להיות מהלל נאה, למוטי נאה...
אליה וקוץ בה.:(

אני שקיבלתי אלפי תודות? בעשרות אשכולות מתוכם גם חילקתי אלמנטים מאוצרותיי... הכל נמחק...:eek:

לכאורה בלתי הפיך.:eek::eek::eek:

אבל אולי לא. הדבר טעון בדיקה, אני מתאר לעצמי שכמות גדולה של צלצולים יגרמו למי שצריך לבדוק את הנושא לבדוק.:confused::confused:

ולא יכולתי בלי קופירייטינג, כוס הקפה המשומש חוזר לפעולה

באמת חמור מאד:(
אבל נראה שכזה מעצב מבית טוב ימלא בקלות את החסר...

• הוסף לסימניות
אם אפשר לתרום אני מתנדב :)

• הוסף לסימניות
אני גם חשבתי לשנות, אבל אחרי זה אני אחשוב פעמיים:)

• הוסף לסימניות
זה מלמד אותי עד כמה חשוב לומר לאנשים תודה... זה לימוד חשוב לחיים, לא משנה מי אתה, אנשים צמאים לתודה שלך...

• הוסף לסימניות
הקופירייטר שלפניכם חשב הרבה איך לומר - החלפתי שם. בצורה יותר נחמדה :)

נראה לי ששיחה עם אחד המנהלים יכולה להחזיר יותר ממה שהיה...

• הוסף לסימניות

לדעתי זה קשור למזכיר/ה ששינתה לך את השם, זה פשוט הגדרה לא נכונה שגרמה למחיקת התודות, כי אני גם שיניתי את השם אחרי שסיימתי ללמוד בפרוג, לפני 5 שנים והתודות לא נמחקו לי, בדקתי את זה באשכולות של הפורום הדרכה של פרוג והכל קיים.
השאלה אם הנעשה אפשר לתקן, אתה זה תבדוק מול פרוג.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, זה עיצוב מחדש? הנקודה האדומה הזאת?
מה בדיוק שיניתם? שם? צורה? מיתוג? הכל?
בכל אופן תרמתי אחד.

• הוסף לסימניות
גם אצלי קרה שכאשר איחדו לי 2 השמות יחד. היות ואחד שכחתי את הקוד. אופס ההודעות והתודות.
זה משנה מאד התייחסות הניקים, כאשר רואים אחד שמפרגן עם תודות, ו/או אחד שפעיל ויש לו הודעות.

ברוך ה', אין לי היום את הזמן לשבת למלא את החסר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ch3;2323799:
גם אצלי קרה שכאשר איחדו לי 2 השמות יחד. היות ואחד שכחתי את הקוד. אופס ההודעות והתודות.
זה משנה מאד התייחסות הניקים, כאשר רואים אחד שמפרגן עם תודות, ו/או אחד שפעיל ויש לו הודעות.

ברוך ה', אין לי היום את הזמן לשבת למלא את החסר.

בדיוק זה מה שקרה אצלי.

אחד ממנהלי הפורום שהחליף לי, אמר שזה אל חזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;2323520:
הקופירייטר שלפניכם חשב הרבה איך לומר - החלפתי שם. בצורה יותר נחמדה :)

נראה לי ששיחה עם אחד המנהלים יכולה להחזיר יותר ממה שהיה...

לעג לרש :mad:

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שאתה יכול ללכת גם על התחום של הקופי....

בהודעה אחת עשית מעל 300 תודות....

(ולא העלת תמונה בפורום של הצלמות...;)

• הוסף לסימניות
בינתיים אתם אוחזים ב: שלח תודה: 19
כדאי לכם להשתדרג...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה