הצילו... נמחקו התמונות....

• הוסף לסימניות
הכנסתי כרטיס מצלמה למחשב כדי להוריד תמונות. האנטי ווירוס התריע על וירוס באחד הקבצים. ואני- ברב טפשות- לחצתי על remove ויופס- נעלם תוכן ההתקן
מי מבין האנשים המשלבים מקצועיות לצד אכפתיות- אשר נדבו ליבו להושיט יד- ויוכל לענות- האם אפשר להציל את התמונות המחוקות?!

• הוסף לסימניות
יש תכנות ייעודיות לשחזור קבצים.
רקובה, הבסיסית והחינמית שבהם.
אם זה מאד חשוב, אולי כדאי ללכת לטכנאי מחשבים.

• הוסף לסימניות
פרודוקטיבי לגמרי

אכן התוכנה הנחמדה שיחזרה לי את התמונות עד האחרונה שבהן...
חושבת שמגיעה לך תודה מעבר לכפתור המסכן.. התמונות היו חשובות לי במיוחד...

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה אותו וירוס שאני פגשתי היום, שהופך את התיקיות לקבצי מערכת מוגנים ולכן הם גם מוסתרים... למרבה המזל הוא הופך רק את התקיות החיצוניות ולא את הקבצים לקבצים מוגנים..

• הוסף לסימניות
איך מחזירים את זה למצב הרגיל? גם אצלי בקר הוירוס הזה ועדיין ללא תקנה...

• הוסף לסימניות
תאפשרי למחשב להציג קבצים ותיקיות מוסתרים ותבדקי אם את רואה את התיקיות אם כן תבטלי להם את ההסתרה במאפיינים והכל בא על מקומו בשלום.
אם לא,תאפשרי למחשב להציג קבצים מוגנים של מערכת ההפעלה תעתיקי את תוכן הדיסק הנשלף למחשב
תפרמטי את הכונן
תעתיקי חזרה את התוכן בצורה כזו: נגיד היו לך בדיסק 3 תיקיות '1' '2' ו- '3' תצרי לך בדיסק את 3 התיקיות האלו אחרי זה תעתיקי מהמחשב את תוכן תיקיה '1' לתיקיה '1' בדיסק הנשלף וכן הלאה שאר התיקיות.
לא יודעת דרך יותר קצרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה