עזרה הצילו!!!! נמחק לי כל החומר

• הוסף לסימניות
דיסק און קי שלם נמחק לי כנראה בגלל הורדה של קובץ לא מזוהה שמחקתי
מה הפתרון?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מה הפתרון?
נמחק או נעלם הקבצים ?
תבדקי אם האונקי מראה שהוא ריק או מלא !

• הוסף לסימניות
מה הפתרון?
דבר ראשון להעביר אנטי וירוס טוב ומעודכן (אפשר למשל את זה סריקה אינטרנטית)
אם לא עוזר יש עוד פתרונות אפשריים שאכתבם בהמשך בע"ה

• הוסף לסימניות
באותו ענין
דיסק אוניקי עולה, אני רואה אותו במחשב , רואה את התיקיות, ואפילו קבצים
אבל ברגע שמנסה לפתוח / להעתיק קבצים
הדיסק כאילו ננעל ואי אפשר לגשת אליו יותר...
במחשב אחר הדיסקאונקי אפילו לא עולה.
מה יכול להיות הפיתרון?
אנטי וירוס (eset מעודכן) לא מצא וירוסים.

• הוסף לסימניות
נמחק או נעלם הקבצים ?
תבדקי אם האונקי מראה שהוא ריק או מלא !
בהתחלה הכל נעלם אח"כ ניסיתי לשחזר עם איזה תוכנה ישנה באנגלית ניסיתי לנחש על מה אני אמור ללחוץ.... תכל'ס זה רק עשה שאני יוכל לראות את הקבצים אבל הוא לא נותן לי להיכנס לקבצים

• הוסף לסימניות
פתרונות אפשריים
א. הרבה פעמים תוכנת Everything כן קוראת את הקבצים עצמם
השלבים - להתקין את התוכנה מפה
ואז להיכנס לכלים>אפשרויות>תיקיות להוסיף את הדיסק אונקי שנעלמו ממנו הקבצים, אחר כך ראשי>הוסף search Everything לתפריט ההקשר,.
להיכנס למחשב שלי לחצן ימני על הדיסק אונקי וללחוץ על search Everything ולהעתיק משם את הקבצים
1607672021728.png

• הוסף לסימניות
פיתרון שני, לאחר שהעבירו אנטי וירוס על הדיסק להעתיק את הקובץ fix שמופיע באשכול הזה לדיסק אונקי, וללחוץ לחצן ימני>הפעל כמנהל

פיתרון שלישי
תוכנת שחזור טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה