הצילו!!!נמחק לי תיקיה מהמחשב וגם מסל המיחזור

• הוסף לסימניות
מחקתי בטעות תיקיה במחשב
ומחקתי גם מסל המיחזור
האם יש למשהו תוכנת שיחזור????

• הוסף לסימניות
תודה, נראה שמשחזר לי אותם קבצים כמו שניסיתי בתוכנות נוספות ומה שפגום פגום, יש עוד תוכנות או שזה עבוד?

• הוסף לסימניות
יש משחזרי מידע מקצועיים
אבל אני מניח שלא מדובר במשו ששוה לשלם עליו
זה כן כנראה משהו ששווה לשלם [קבצים של בית כנסת]
אבל כספי ציבור...
אז אני מנסה לבד.

• הוסף לסימניות
אם זה לא נותן בתוכנות בסיסיות טובות תעצור ושלח למשחזר כי מדי הרבה ניסיונות יהרסו לך את הקבצים, זהירות

• תודה
Reactions: mgv
  • הוסף לסימניות
תבדוק אם יש לך נקודת שחזור ללפני המחיקה

• הוסף לסימניות
תקנתי\הוספתי את הודעתי לעיל
אתה כנראה מתכוון לVSS
זה לא נקרא נקודות שחזור

• הוסף לסימניות
לא הבנתי:eek:

• הוסף לסימניות
עדכון קצר לתועלת הגולשים:
בהחלט אפשר לשחזר קבצים אישיים אם הייתה נקודת שחזור!
@משחזר מידע קרא לזה VSS, וזה בעצם זה. אם אין נקודות שחזור א"א לשחזר עם VSS.
לשחזור הקבצים לא חייבים להשתמש בכלי של ווינדוס מה גם שהוא לא עובד תמיד. יש תוכנה שיכולה לחלץ את הקבצים מתוך הקבצים של נקודות השחזור. ושוב גם קבצי משתמש!!

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה