מידע שימושי הצילו! נסיעה מסכנת חיים על ידי דרייברים

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מילה גם נפלתי המון עם חפרים שטסים בפראות שוכחים שיש בנאדם מאחורה.

• הוסף לסימניות
מה זה הדרייברים האלה?
זו חברה מסודרת שיש לה נהגים קבועים? כמו מוניות?
זה נסיעות שהם עושים על הדרך, נניח מישהו נוסע מירושלים לבית שמש אזכל הדרךאוסף נסיעה?
שמעתי על המון בחורי ישיבה שעושים את זה...

• הוסף לסימניות
אני כל יום חורק שינים מכעס על כל עדכון שולי בחדשות משהו כמו "רוכב אופנוע נהרג בצומת פלוני " או "תאונה קשה בצומת פלוני במקום שתי הרוגים ושלוש פצועים" או כל כותרת בסגנון, אני פשוט שובר את הראש כל פעם מחדש, כמה משפחות נהרסות ונחרבות מתאונות כל שנה וכמעט ואין פוצה פה ומצפצף...
ציטוט מתוך האתר של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים:
לא נורמלי כמה הרוגים, פשוט לא נתפס...

1650860893304.png

• הוסף לסימניות
מעניין מה שנכתב פה
נסעתי עם משפחתי לכל הפחות עשר פעמים עם דרייברים, נסיעות בינעירוניות ממושכות, ומעולם לא חוויתי כמתואר.
הנסיעות היו בתנאים של חמישה כוכבים - רכבים נוחים, נהגים אדיבים משלנו, רובם בעלי משפחות אחראיים.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לא מסכימה
נסעתי כמה פעמים עם דרייוורים
היה שרות מעולה . נסיעה במהירות רגילה ונהגים אדיבים ונחמדים
אם נתקלת בבעיה מול נהג מסוים . התלונני בחברה בו הזמנת .
אך נראה לי לא פייר להשמיץ את כולם בגלל יחידים

• הוסף לסימניות
נסעתי בבין הזמנים עם דרייוורים
בהלוך הגיע רכב לא תקני לחלוטין, והנהג כל הדרך שוחח בטלפון עם הבנק, וכו' לא באוזניה אלא ברמקול, זה היה סיוט
בחזור אמרתי לשולח את כל התלונות על הנהג בהלוך, הוא הודה לי על העדכון ושלח בחזור נהג אדיב, היה שקט כל הדרך, רכב חדיש היה מצויין.

יש לי קרוב משפחה שגם משמש כדרייבר, אבל הוא באופן עקרוני משתמש רק בטלפון כשר, כך שהוא לא עסוק בוואטסאפים, השם שלו עובר מפה לאוזן איך הוא אמר לי פעם כשהתקשרתי אליו תוך כדי נסיעה: כשאני לוקח נסיעה בתשלום אני כמו הכסא ברכב, אמור לשמש את הנוסע ולא לנהל את ענייני
גם כשרציתי נסיעה שאל פרטים כללים, ואמר אחזור אליך כשנעצור

• הוסף לסימניות
לדעתי אין הבדל בין נהג מונית לדרייבר
במהירות הנסיעה ובשירות תלוי על איזה נהג נפלת
(אלא אם במונית נוסע על מונה ואז נוסע לאט:LOL:)
כל מי שכתב אחרת שיכתוב שניסה במונית;)
ובמחיר עדיף דרייבר שמסכמים מחיר מראש ולא יכול לסחוט
אותך כמו נהגי מוניות
תשאלו כל בחור שעשה פגישות ונהגי מוניות עקצו אותו
הבעיה זה ביטוח שבדרייבר אין אם מישהו יודע אם יש
אופציה לביטוח בדרייבר אשמח שיעדכן

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נוסעת עם דריברים מדי פעם,רובם עסוקים בפון וזה מלחיץ ומסוכן.
לא נעים לבקש מנהג שיפסיק להתעסק עם הטלפון בנהיגה.

• הוסף לסימניות
לדעתי יש פה בילבול גדול בין דרייברים לחאפרים, ובין דרייברים לדרייברים.
יש קבוצות שממש מקפידים על שירות הלקוח, ויש כאלה שרואים בעיניים רק עוד נסיעה ועוד נסיעה
יצא לי בזמן האחרון לנסוע עם דרייבר, וצורת הנסיעה שלו ממש מפחידה, על שאלתי אם הוא נהג חדש, התשובה היתה, לפני שבועיים עברתי את הטסט. [ספק אם יש בכלל ביטוח, כי לפי הבנתי הוא השאיל את הרכב]

צריך פשוט לדעת לאיזה קבוצה לפנות.

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה נהג של חברת מוניות מסודרת. לא נוסעות עם דרייברים.
וגם הם נוסעים במהירות שיא, כי הם שחוקים
אני פשוט מבקשת לנסוע בזהירות, לרוב הם מתחשבים.

• הוסף לסימניות
יש לי קרוב משפחה שהוא ב"ה דרייבר מצליח, היתרון שלו שזה רכב חדיש, והוא יודע להיות בשקט, לא כמו נהגי מוניות...
והוא אמר לי שהוא קנה טלפון כשר במיוחד לאנשים שמעדיפים טלפון כשר....

• הוסף לסימניות
לא משנה אם זה קורה במונית או בדרייבר
אם זה קורה
צריך אומץ
ולומר לנהג- אני משלמת על הנסיעה כדי להגיע בשלום וברוגע
יהיה לי חבל אם אני לא יוכל להמליץ עליך לאחרים
ואני מבקשת שלא תתעסק בפלאפון/תיסע במהירות המותרת.

זה לא הגיוני שבנ"א משלם על שירות ולא מקבל אותו בצורה שמגיעה לו.

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר בבקשה מיהו דרייבר?
הכוונה לנהג מונית לא רשמי? (מוניות חאפר בלע"ז)?
אם כן מה הכוונה של זה שביקש להבדיל בין דרייברים לחאפרים?

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר בבקשה מיהו דרייבר?
הכוונה לנהג מונית לא רשמי? (מוניות חאפר בלע"ז)?
אם כן מה הכוונה של זה שביקש להבדיל בין דרייברים לחאפרים?
דרייבר זה חאפר עם ווסט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה