נופש משפחתי הצילו!!!! נסענו כבר לנופש המיוחל בצפת, ואי אפשר לצאת לשום מקום בחום הזה!!!

• הוסף לסימניות
סוף סוף עברנו את השבוע הראשון של בין הזמנים עם בחורי הישיבות שלי שמטפסים על הקירות, שרדנו את הרצון העז שלהם לצאת עם חברים- בהבטחה שאוטוטו מגיע השבוע השני וכבר סגרנו נופש שבוע בצפת, אממה, החום, אוי החום, אין אפשרות לצאת למסלולים או סתם להוציא את האף הצנוע שלנו מדירת הנופש בצפת ואני אנה אני באה? (ז'תומרת לצפת- כבר אמרנו, אבל למה?) הבו רעיונות בדחיפות, מקומות סגורים, או רעיונות מגוונים שאפשרי לעשות במזג אוויר זוועתי שכזה- פיקוח נפש כפשוטו!!!

• הוסף לסימניות
אם אתם בענין תלכו פשוט לנחלים ותשבו במים.
אחותי היתה אתמול אח”צ בירדן ישבו במים נהנו מאד. כדאי להביא מזרון ים, אבובים וכו‘.
קיאקי כפר בלום חברים היו אתמול אמרו שהיתה זרימה מצוינת מסלול מוצל.(

• הוסף לסימניות
נזכרתי שלפני כמה שנים הלנו לנחל עמוד- הוא מוצל מעצים ועם מים זורמים, והחום פחות מורגש באיזור הנחל.

• הוסף לסימניות
אין לי איך לעזור- אני לא מאיזור צפת,
אבל אני ממש משתתפת בצערכם.
אולי אפשר לנסות לצאת הערב כשמתקרר מעט.
תודה על ההשתתפות- זה חשוב לא פחות...
אתמול בערב- העזנו לצאת למירון, בא נאמר שזה היה תפילה מתוך צער וייסורים... גם חום אימים, וגם עשרות אלפי אנשים חכמים כמונו שהגיעו להצטופף בצל קבר הרשב"י- מה שכמובן גרם לנו להעריך את ה"חום הסביר" שיש מחוץ לציון...

• הוסף לסימניות
אולי תצאו לטיול ג'יפים?
לג'יפ יש לרוב סוכך לשמש החזקה
משך הטיול אינו כל כך ארוך ועם הרבה מים לשתיה
נראה לי תצליחו להנות

יש הרבה לאיפה לנסוע עם ג'יפים באיזור צפת.

• הוסף לסימניות
אם יש לכם מחשב
ממליצה על חדר בריחה מרוץ נחוש
מתאים מאוד לבחורים,
זה הטלפון שלהם 054-857-1700
ואפשר גם לקבל פרטים במייל mischacode והממשך כרגיל.

• הוסף לסימניות
ובקיצור: אטרקציות ביתיות למיניהם /קליקרים/וכו'
או נחלים ומעיינות באזור צפת - למקום עם הגעה קלה והרבה מים...

• הוסף לסימניות
ואיך אפשר שלא..
ממליצה לך על
סינק – מסע אל תוך עצמך,

פעילות חווייתית חדשה ומרתקת, שמשלבת טכנולוגיה חדשנית עם תוכן עמוק ומחבר.

📱

איך זה עובד?
במהלך הפעילות, כל משתתף מתחבר מהטלפון האישי שלו,

עונה על שאלות, סיטואציות מהחיים והרפתקאות שלא חלמתם –

ומגלה על עצמו צדדים מפתיעים שלא הכיר.

התכנית מלווה בסרטוני אנמציה מרתקים ובקונספט חדשני

בסיום – כל משתתף מקבל הודעה אישית לטלפון שלו

עם תכונות האופי והחוזקות שלו

✨

מה מיוחד בסינק?

• חיבור מיידי – כל אחד מהטלפון שלו
  • תוכן מעניין, מהנה ומלא אינטראקציה
  • מתאים לכל המשפחה, קבוצות או זוגות
  • משחק מוכן, לכם נשאר רק לשחק ולהנות!
  • ניתן לשחק עד חודש מרכישת המשחק - השימוש הוא חד פעמי

✔️

התוכן נבדק ומאושר ע"י אנשי חינוך

לפרטים נוספים כנסו כאן

לצפייה בטריילר-

דרייב

יוטיוב

• הוסף לסימניות
כל המסלולים הפתוחים (שהם לא שמורות הטבע והגנים אפשר לעשות בלילה וזה מאוד כיף)
זה אומר נחל עמוד מצפת או ממירון (לפחות בחלק מהחלקים שלו)
יש עוד הרבה נחלים באזור
שבאמת הרבה יותר כיף ללכת אותם בלילה
ואנחנו בתאריך שיחסית יש עדיין אור.
או לחילופין לצאת בזריחה למסלול ולהתפלל אח"כ
או שזה יותר טוב הלכתית להתפלל ותיקין, ומייד לצאת
עד שמתחיל החום אפשר להספיק כמה וכמה דברים

• הוסף לסימניות
סוף סוף עברנו את השבוע הראשון של בין הזמנים עם בחורי הישיבות שלי שמטפסים על הקירות, שרדנו את הרצון העז שלהם לצאת עם חברים- בהבטחה שאוטוטו מגיע השבוע השני וכבר סגרנו נופש שבוע בצפת, אממה, החום, אוי החום, אין אפשרות לצאת למסלולים או סתם להוציא את האף הצנוע שלנו מדירת הנופש בצפת ואני אנה אני באה? (ז'תומרת לצפת- כבר אמרנו, אבל למה?) הבו רעיונות בדחיפות, מקומות סגורים, או רעיונות מגוונים שאפשרי לעשות במזג אוויר זוועתי שכזה- פיקוח נפש כפשוטו!!!
יש במתנס בלום עד השעה 19:00 מציאות מדומה, משקפות תלת מימד "עם כלביא יקום- מסע אל הארץ"
תבדקו אם מתאים לכם

• תודה
Reactions: RPO
  • הוסף לסימניות
ירדן ליד רפטיג נהר הירדן שומם שם וקרוב לשקיעה נעים,
אפשר להכנס למים ברוגע, אין זרימה כמעט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה