- הוסף לסימניות
הסרט בסדר? מתאים למשפחה חרדית?כנ"ל.
הינו אתמול , יש שאטלים לניקרות וסרט
המקום עצמו באמת לא חם ומוצל
הסרט בסדר? מתאים למשפחה חרדית?כנ"ל.
הינו אתמול , יש שאטלים לניקרות וסרט
המקום עצמו באמת לא חם ומוצל
בטח שזה מתאיםהסרט בסדר? מתאים למשפחה חרדית?
בטחהסרט בסדר? מתאים למשפחה חרדית?
ראש הנקרה....היינו בראש הנקרה ביום א הרכבל לא פעיל
אפשר להסתובב למעלה או לרדת לסיור בנקרות עם שאטל/רכב פרטי וכולל סיור בתשלום
התשלום כולל כניסה ושאטלים
איזה באסה, כבר היה עדיף להשאר בבית במזגן, ולא במזגן של הנופשסוף סוף עברנו את השבוע הראשון של בין הזמנים עם בחורי הישיבות שלי שמטפסים על הקירות, שרדנו את הרצון העז שלהם לצאת עם חברים- בהבטחה שאוטוטו מגיע השבוע השני וכבר סגרנו נופש שבוע בצפת, אממה, החום, אוי החום, אין אפשרות לצאת למסלולים או סתם להוציא את האף הצנוע שלנו מדירת הנופש בצפת ואני אנה אני באה? (ז'תומרת לצפת- כבר אמרנו, אבל למה?) הבו רעיונות בדחיפות, מקומות סגורים, או רעיונות מגוונים שאפשרי לעשות במזג אוויר זוועתי שכזה- פיקוח נפש כפשוטו!!!
המיצג האור קולי פעיל?אין רכבל, המקום מאוד נעים ומוצל
יש שאטלים למקום
והמערות קרירות ונעימות לטיול. לא הרגישו את החום
כןהמיצג האור קולי פעיל?
100%הסרט בסדר? מתאים למשפחה חרדית?
אין לי כח לקרוא את כל האשכול..מקפיצה שוב, זה דחווווווףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כדאי לך מאוד לקראו זה יעזור לך בהמשך החיים יש פה חומר חשובאין לי כח לקרוא את כל האשכול..
מה עשיתם בסוף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים