הגיוני...יכול להיות שפתחת שולחן עבודה נוסף?
זה נותן לי את שולחן העבודה החדש.לוחצים עם העכבר בפינת המסך מצד שמאל למטה. בקצה הקיצוני של שורת המשימות, (היכן שיש קו צר).
תודה, @א-ירושלמית ! בזכות שקראת לזה בשם יכולתי לחפש בגוגל ומצאתי איך לחזור לשולחן העבודה הקודם:יכול להיות שפתחת שולחן עבודה נוסף?
מה זה אומר?יכול להיות שפשוט עברת למצב של טאבלט...
יפה.מה זה אומר?
ולמה זה מעלים את התכנות שפועלות?
יכול להיות לי מוזיקה דלוקה, ולחיצה על הכפתור הזה מראה שולחן עבודה בלי תכנת מוזיקה, אבל עדיין שומעים
או קובץ וורד פתוח, ואם אני לוחצת- אז זה נעלם, ולפתוח מחדש א"א כי קופץ חלון של פתיחה לקריאה בלבד כי זה כבר פתוח.
הרעיון של @א-ירושלמית פתר את הבעיה.
זה?יפה.
אבל לעמים יכולה להיות אותה תופעה שהפתרון שלה הרבה יותר פשוט.
כבר קרה לי פעם אחת שבן משפחה ניגש אליי רגע לפני שהלך לטכנאי אחרי שהיה אובד עצות מהתופעה המוזרה..
לא הצלחתי ליצור צילום מסך, אבל מצד שמאל של המסך (היכן שמופיעות ההודעות מהאינטרנט וכ') ישנו ריבוע נחמד שנקרא טאבלט.
תלחצי עליו ותראי מה קורה..(מרתק)
בשביל לחזור למסך רגיל פשוט תלחצי עליו שוב.
כן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים