מה עושים שנעלם לי כונן D???????? מראה לי כזה סימון:
מ מיכלי 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 31/8/19 הוסף לסימניות #1 מה עושים שנעלם לי כונן D???????? מראה לי כזה סימון:
א אברךליטאי משתמש מקצוען 31/8/19 הוסף לסימניות #3 האם תמיד היו 2 דיסקים במחשב (או אחד מחולק לשניים) אם כן, אפשר תמונה של מנהל ההתקנים? אם לא לפעמים זה דיסק און קי/ דיסק קשיח חיצוני שחיברו אותו אל המחשב והפעילו משם קובץ ואז ניתקו אותו ואז מופיעה הודעה זו
האם תמיד היו 2 דיסקים במחשב (או אחד מחולק לשניים) אם כן, אפשר תמונה של מנהל ההתקנים? אם לא לפעמים זה דיסק און קי/ דיסק קשיח חיצוני שחיברו אותו אל המחשב והפעילו משם קובץ ואז ניתקו אותו ואז מופיעה הודעה זו
ה התותח הגזור משתמש פעיל מוזיקה ונגינה 31/8/19 הוסף לסימניות #4 קרה לי גם כמה פעמים אחרי כמה שעות חזר, ויכול להיות שזה בגלל שהתנתק החיבור ,אתה יכול לבדוק בביוס. מקווה שעזרתי.
קרה לי גם כמה פעמים אחרי כמה שעות חזר, ויכול להיות שזה בגלל שהתנתק החיבור ,אתה יכול לבדוק בביוס. מקווה שעזרתי.
מ מיכלי 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 31/8/19 הוסף לסימניות #5 כן היה לי שני כוננים פנימיים(E . D) ופתאום כונן D נעלם............. מה עושים??????????
א אברךליטאי משתמש מקצוען 31/8/19 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י אברךליטאי: אפשר תמונה של מנהל ההתקנים? לחצ/י כדי להרחיב... הכוונה של ניהול דיסקים כמובן
מ מיכלי 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 31/8/19 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י התותח הגזור: בביוס לחצ/י כדי להרחיב... מה זה? סליחה על הבורות...
א אברךליטאי משתמש מקצוען 31/8/19 הוסף לסימניות #7 הכוונה אם יש לכם 2 כוננים פיזית אולי אחד מהם נשמט לו שם השאלה היא האם יש לכם 2 כוננים פיזית
מ מיכלי 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 31/8/19 הוסף לסימניות #8 אני ממש לא יודעת , מה שכן אני יודעת זה שיש לי בתוך הכונן שני כוננים
מ משחזר מידע משתמש סופר מקצוען 31/8/19 הוסף לסימניות #9 נתחיל האם הדיסק מזוהה במחשב ? תעלו צילום מסך של מנהל ההתקנים כשהפלוס של כונני דיסקים פתוח בנוסף תעלו צילום מסך מלא של ניהול דיסקים
נתחיל האם הדיסק מזוהה במחשב ? תעלו צילום מסך של מנהל ההתקנים כשהפלוס של כונני דיסקים פתוח בנוסף תעלו צילום מסך מלא של ניהול דיסקים
מ מיכלי 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 31/8/19 הוסף לסימניות #10 קודם כל תודה רבה!!! אפשר את המייל שלך, אני לא יכולה לעלות צילום מסך לכאן
מ מיכלי 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 31/8/19 הוסף לסימניות #11 בסוף הצלחתי
מ משחזר מידע משתמש סופר מקצוען 31/8/19 הוסף לסימניות #13 יש לכם 3 דיסקים במחשב ? מה אמור להיות הגודל של כונן D ?
מ מיכלי 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 31/8/19 הוסף לסימניות #14 איפה אמור להיות כונן הדיסקים? יש לי ניהול דיסקים
מ מיכלי 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 31/8/19 הוסף לסימניות #15 משהו כמו 200 גי'גה (אני ממש לא זוכרת) אבל מה שבטוח כונן Eהוא כונן חיצוני שאני מחברת ידנית....
מ משחזר מידע משתמש סופר מקצוען 31/8/19 הוסף לסימניות #16 נכתב ע"י מיכלי 100: איפה אמור להיות כונן הדיסקים? לחצ/י כדי להרחיב... לחיצה מצד ימין של כונני דיסקים (על החץ)
נכתב ע"י מיכלי 100: איפה אמור להיות כונן הדיסקים? לחצ/י כדי להרחיב... לחיצה מצד ימין של כונני דיסקים (על החץ)
מ מיכלי 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 31/8/19 הוסף לסימניות #19 כן נייח
מ משחזר מידע משתמש סופר מקצוען 31/8/19 הוסף לסימניות #20 אם אין סיבה שהכבלים בפנים התנתקו (חשמל ו\או נתונים) אני סבור שזה גדול על טכנאי מחשבים