כללי הצילו!! נפגם לי הקובץ של הכרטיס ביקור!!!

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
לא, זה ממש קובץ אילוס' פתוח.

• הוסף לסימניות
הקובץ נעשה על cs3

• הוסף לסימניות
רואים את התוכן, אבל אין אפשרות לפתוח,
אולי המומחים ידעו מה לעשות המידע הזה

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 65.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא.. הכל שם השתבש בקובץ שהעלית.
בכל מקרה, שיחזרתי את העבודה, בלית ברירה..

תודה רבה רבה לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
RC, נשמח לשמוע כיצד הצלחת להציל חומר שהיה מחוץ לדף, על מנת שנלמד לפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;415015:
RC, נשמח לשמוע כיצד הצלחת להציל חומר שהיה מחוץ לדף, על מנת שנלמד לפעם הבאה.

באילוס ככה זה עובד הוא מראהלך גם את כל מה שמחוץ לדף..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;415018:
באילוס ככה זה עובד הוא מראהלך גם את כל מה שמחוץ לדף..

מה הכוונה?
גם אני ראיתי בשעת הפתיחה מה שמחוץ לדף, אך בפועל הוא לא פתח את הקובץ הפגום ובהמרה לPDF הראה רק מה שיש בדף.

• הוסף לסימניות
אבל גם מה שהוא הצליח לפתוח, לא הציג את הכל.. (שימו לב להבדלים בין מי שהעלה את התצוגה מקדימה לבין מה שהעלה RC)

• הוסף לסימניות
נכון. בכל אופן הציל יותר מאשר רק בעמוד וזה חשוב לי לדעת על מנת להציל קבצים לתלמידות.
היתה לי השנה תלמידה שהיה לה פרויקט רב עמודים עם תמונות שעשתה אותו באילוסטריטור (עדיין לא יודעת אינדי') הקובץ שקל 200 מגה, ולא נפתח, וגם, הצלחתי להציל לה רק את העמוד שהיה על הדף ולא את שאר המסמך. ואת התמונות שהופיעו בקובץ ע"י פתיחת האקרובט בפוטושופ ובקשת הצגת ה-images בלבד.
לכן חשוב לי לדעת כיצד אפשר להציל אפילו חלק מן החומר שמחוץ לדף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה