הצילו סינטיק

• הוסף לסימניות
לאחר חפירות מתישות הן באתרי מכירות והן בחוות דעת של בעלי ניסיון אני יכול לומר בודאות שאין לי מושג מה מתאים לי כל מידע נוסף פשוט הגדיל את החשש שלי
מטעות שאי אפשר לכפר עליה,אשמח לקבל טיפים של תכלס מה חשוב ומה מעיק,איזה גודל עדיף ,מה זניח ולא מצדיק את ההשקעה ,טעויות שעשיתם,דגם ראוי לשבח ובקיצור כל פרט שיכול למקד לדגם המתאים ולנפות את מה שלא ,אציין שכרגע אני עובד על אינטוס פרו בעל מערכת טאצ עם הכפתורים והגלגל שאני מאושר שהם הפסיקו לפעול כי זה סיוט אבל אולי בסינטיק זה כן חשוב בגלל הגודל ובקיצור הכל תודה מראש.

• הוסף לסימניות
כתוב סינטיק בחיפוש לפני הכל

• הוסף לסימניות
בחמש מילים-
סינטיק זה הכי כיף וגם הכי הרבה כסף,
אם יש לך - לך על זה, אם לא, אפשר גם להשאר עם האינטואוס ותקנה מסך גדול מקצועי וכנראה , שזה לא פחות טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1876790:
בחמש מילים-
סינטיק זה הכי כיף וגם הכי הרבה כסף,
אם יש לך - לך על זה, אם לא, אפשר גם להשאר עם האינטואוס ותקנה מסך גדול מקצועי וכנראה , שזה לא פחות טוב.

השאלה איזה סינטיק

• הוסף לסימניות
24 בלי טאצ' רק הקטע עם השריטות עשה לי שריטה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1876828:
השאלה איזה סינטיק

כמה שיותר גדול. (-זאת העצה קבלתי מיוני בזמנו, ועכשיו אני גם יודע שהוא צדק)
הכי גדול זה 27 אינץ', אם יש לך להוציא כמובן שזה הכי שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1876995:

www.arigent.co.il

27 בלי טאץ עולה בערך 13,000 כמובן שהטאץ' מוסיף בנוחות אם יש לך עוד להוציא,
וגם תצטרך להוסיף לזה סטנדר כזה כדי שאפשר יהיה לשנות את הזווית, שעולה עוד איזה אלפיים.

• הוסף לסימניות
לא חושבת שהייתי לוקחת יותר גדול לי אישית ה24 מידי גדול הרי עובדים על שטח קטן יחסית זה כיף הגודל בשביל התצוגה אבל ה24 מספיק 'בומבסטי' אגב על הטאצ' שמעתי הרבה ביקורת אז לא לקחתי אותו וה24 בלי טאצ' עולה 13000 כך שיותר גדול + טאצ' כבר עולה ודאי יותר

• הוסף לסימניות
אין להשיג 24.
זאת אומרת באריגנט אין.
ולייבא עולה עם מיסים וכו' כמו ה27.
בקיצור. 15 אלף ונתחיל לדבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1877156:
לא חושבת שהייתי לוקחת יותר גדול לי אישית ה24 מידי גדול הרי עובדים על שטח קטן יחסית זה כיף הגודל בשביל התצוגה אבל ה24 מספיק 'בומבסטי' אגב על הטאצ' שמעתי הרבה ביקורת אז לא לקחתי אותו וה24 בלי טאצ' עולה 13000 כך שיותר גדול + טאצ' כבר עולה ודאי יותר

-אישית אם היה גדול מ27 הייתי לוקח, נכון שלפעמים משתמשים בחלק קטן אבל לפעמים צריך את הגודל, ובפרט בפרט בשביל הרזלוציה של qhd שיש ב27 ולא ב 24 (כשקניתי לא היה עכ"פ, אולי עכשיו כבר יש?) , לא הייתי לוקח 24 אלא רק 27.
(הסבר קצר לגבי הרזולוציה, כמה שהרזלוציה גבוהה יותר, המסך יכול להראות יותר פיקסלים, וכמה שרואים יותר פיקסלים, אפשר לפתוח עמוד קומיקס שלם, למשל, על המסך ולצייר עליו בלי זכוכית מגדלת .. ובפרט אם המסך מספיק גדול.)

-ולגבי הטאץ', לי יש טאץ' והוא עובד מצויין ולא נתקלתי בבעיות.
טפו טפו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה