הצילו! סרפן חדש ואיכותי קיבל צבע בכביסה הראשונה

• הוסף לסימניות
כל החלקים הבהירים שלו נצבעו בורוד...
יש לציין שהוא כובס בתאם להוראות.
כל שאר הכביסה בסדר גמור.

הוא עדיין רטוב... יש מה לעשות כדי להוריד את זה? חבל עליו...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת עד כמה זה רלוונטי לבגד הזה, אבל שמעתי על כאלה שנכנס להם למכונה בגד שצבע את כל הכביסה, ויש לקנות בטמבור חומר שמחזיר את הצבע המקורי לבגד.

• הוסף לסימניות
יש לך מושג מה זה חומר הזה ואיך משתמשים בו?

• הוסף לסימניות
יש לקנות דפים מיוחדים שמחזירים את הבגד למקור
איפה את גרה?

• הוסף לסימניות
בבית שמש

• הוסף לסימניות
תלוי מה סוג הבד,
לנו נכנסה מגבת שהורידה צבע על המפות הלבנות והשמנת של פסח.
השרנו עם קליה ורוד ומיץ לימון טבעי- ליתר ביטחון, מפה אחת יצאה לבנה והמפה השניה ירד קצת הצבע שדבק אבל לא לגמרי.
שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
לפני שבועיים קרה לי גם שנצבעה חולצה לבנה חדשה. ולא סתם נצבעה, אלא בוורוד זרחני מבחיל במיוחד. (שלא לדבר על זה שהיא הייתה שיכת לבן, אם הייתה של בת הייתי מבליגה איכשהו). כבר הספדתי את החולצה, עד שנתקלתי בטיפ הבא. עבד כמו פלא.

להכניס למגירת אבקת הכביסה אבקה כרגיל ולהוסיף פקק שלם של סנו אוקסיג'ן ללא אקונומיקה.
זה מיכל המיועד להורדת כתמי כביסה מוסיפים עוד 3 כפות של אבקת כביסה Max Kalia
Kalia oxi action זו קופסא עגולה ורודה שיש בה את כף המדידה בפנים.

להפעיל את המכונה על 30 מעלות בתוכנית הארוכה ביותר ללא השרייה.

אצלי החולצה יצאה לבנה ובוהקת כמו חדשה!
יתכן שבשיקול כלכלי זה יוצא יקר (בכל זאת מכונה ארוכה לחולצה אחת....) אבל עדיין שווה בעיני את הטירחה של לרוץ ולחפש חומר חילופי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם זה בגד חדש שצבע את עצמו הייתי חוזרת לחנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה