www.prog.co.il
ניתן להניח שהבקשה בפרוג היתה כדי להציף את הנושא ולהביא לתגובות מתלהמות (באמת חשבת שמפרוג תבוא הישועה?!)יש למישהו עבודות ענישה לתלמידות (כיתה ה-ו-ז)
בנושאים של- ד"א, בין אדם לחברו, איחורים.
הדבר שהכי קריטי לי- זה בנושא של דרך ארץ!!!!
(הענשתי תלמידות ואין לי מה לתת להם...
אני חייבת את זה כבר היום
ב'קשה תצילו אותי!
אם זה רלונטייש למישהו עבודות ענישה לתלמידות (כיתה ה-ו-ז)
אני חייבת את זה כבר היום
ב'קשה תצילו אותי!
בלי קשר לעונשים- איך מגיעים אליהם?תנסי בפורומים של "מניפה".
בלי קשר לעונשים- איך מגיעים אליהם?
menifaschool.co.il
סליחה על ההערה, אבל הנקודה בכותרת במפרידה בין זכר לנקבה, באה ממקום פמניסטי ואקטביסטי לפי הידוע לי, ואינה מתאימה למורה בישראל. לתשומת לביש למישהו עבודות ענישה לתלמידות (כיתה ה-ו-ז)
אני חייבת את זה כבר היום
ב'קשה תצילו אותי!
???סליחה על ההערה, אבל הנקודה בכותרת במפרידה בין זכר לנקבה, באה ממקום פמניסטי ואקטביסטי לפי הידוע לי, ואינה מתאימה למורה בישראל. לתשומת לב
חסר הסבר?
נפלתי על הריצפה ! תודה על ההפניהאפשר לנסות את העונש הזה אולי
![]()
מידע שימושי - אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָלוֹת מֵהָעִתּוֹן. אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָלוֹת מֵהָעִתּוֹן. אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָ
תתפלאו, אבל עוד נותנים היום עונשי כתיבה. קיבלתי עונש לכתוב מאתיים פעם, ולרגל עונת מעברי הדירה, עונשי אשלם, נגדה נא לכל עמו. אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון. אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון. אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון. עם הובלות מהעיתון אל תעבירו דירה. דירה אל תעבירו עם הובלות מהעיתון. אם...www.prog.co.il
הגבת מעולהאני אמנע מלהגיב לעצם הענין של "ענישה" בעבודות. יש לי הרבה מה לומר על זה...
בכ"א, עדיף לא עבודות. לא יוצא מזה כלום. הילדה לא תתנהג בדרך ארץ אם כתבה עבודה בנושא דרך ארץ.
לא הסברת על מה העונש וקצת קשה לתת כיוון כך, אבל אתן כיוון-
הגבת מעולהאני הייתי קוראת לה, מקשיבה לה - למה היא עשתה את מה שעשתה, חושבת ביחד איתה מה יעזור לה שזה לא יקרה לה שוב, יש לבנות רעיונות הרבה יותר תועלתיים מלנו...
מורה שמתייעצת בפרוג?יש למישהו עבודות ענישה לתלמידות (כיתה ה-ו-ז)
אני חייבת את זה כבר היום
ב'קשה תצילו אותי!
זו אחת הדוגמאות והמסקנות של יחיאל יעקובזוןחושבת שזה היה יותר בשביל שתהיה לי תעסוקה בשיעור
וככה בזמן שחברותי ישבו ונהנו להן עם מלאכה אני ישבתי והעתקתי מהאותיות הפצפונות של הסידור את איגרת הרמב"ן.
חינוכי להפליא.
וכשהיום אני קוראת אותה צפות בי רגשות קשים של השפלה וכעס ומרד
משתדלת לקרוא דברים אחרים......
לא חבל?
אם אתם מענישים- תענישו בדברים של חול! לא של קודש!!
ושיהיה עונש שיש קשר בינו לבין המעשה כדי שיסיקו מסקנות לעתיד
אחרת באמת שאין עניין.
רצוי לזכור היטביש למישהו עבודות ענישה לתלמידות (כיתה ה-ו-ז)
אני חייבת את זה כבר היום
ב'קשה תצילו אותי!
כנראה לא שייך כאן לבקש לחפשתחפשי עונשים מועילים ומחנכים...
אני בטוח שגם אצלך בכיתה הם קיימים... התלמידים שאתה מוצא את עצמך מעיר להם פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם... יש את התלמידים המיתממים: מה עשיתי? לא דברתי! רק אמרתי... ויש את אלה המתקוממים (אומרים או 'משדרים'): למה הרב מעיר רק לי? למה הרב תופש אותי על כל דבר קטן? ויש את אלה המתכווצים במקומם, נלחצים מזה שאתה מעיר להם ליד כולם... וחוזרים חלילה להתעסק, להעסיק וכו'. לפעמים יש רק אחד כזה! הלימוד נקטע בגללו, האוירה נעשית עכורה כשאתה מעיר לו/מעניש אותו, הסיפור הזה חוזר על עצמו פעם אחר פעם ואתה לא רואה את האופק... *** דברת איתו, דברת גם עם ההורים שלו, הם מודעים לקושי, הם רוצים לטפל אך זה לא נעשה ביום אחד. מה עושים בינתיים? *** בין שלל השיטות, ישנה דרך מיוחדת שעוזרת בהמון מקרים: שיטת "הקוד המוסכם" תקרא לתלמיד לשיחה קצרה בה תאמר לו בערך כך: "שמתי לב שאני מעיר לך בשיעור פעם אחר פעם וזה לא עוזר, לא נוח לי להעיר לך ליד כולם, אתה ילד טוב ובטח לא עושה את זה בכוונה, כשאני מעיר לך אתה מתבייש, וגם זה מצריך ממני לעצור את הרצף הלימודי, אני בטוח שאתה לא רוצה לגרום להפרעה גדולה כ"כ. אני לא יודע אם אתה יודע, אבל יש תלמידים בכיתה שלפני שאני עוצר את השיעור ומעיר הם מקשיבים ואחרי שאני חוזר לשיעור הם כבר לא מרוכזים איתי..." נעצור לרגע, מה עשית עד עכשיו? כיבדת את הילד (ילד טוב שלא עושה בכוונה) גילית רגישות לילד (לא רוצה לבייש אותך ליד כולם) הארת את עיניו לראות את הנזק לכולם מההפרעה (החברים מאבדים את הקשב) אחרי שנתת לו תחושה שהוא שווה ומוערך מחד, ועוררת אצלו רצון ללקיחת אחריות מאידך, אתה עובר לשלב הבא: "חשבתי על רעיון שבשבילו אני צריך אותך: תבחר מילה או תנועה שאני יעשה וזה יהיה הסימן בינינו שההתעסקות שלך מפריעה כעת". אחרי שהתלמיד בוחר את הקוד אתם מסכמים שהקוד אומר: "ההפרעה מוגזמת, יש לעצור". לכל ילד הקוד עוזר ברמה שלו, במינימום, הקוד אמור להספיק לפחות לשיעור שלם.
לפעמים יש גם מקום לקוד נגדי: יש ילדים שבגילוי לב יגידו לך, "הרב, אני לפעמים לא מצליח להיות רגוע בכיתה, יש לי קוצים..." "אוקי", אתה אומר, "אז בא נבנה קוד נגדי שכאשר אתה אומר אותו אני מבין שאתה לא מסוגל להישאר כעת בכיתה, יהיה לך 5 דקות להירגע בחוץ ולחזור עם כל המרץ ללמוד". קוד בינך לבינו. קיד אישי ומיוחד שרק הוא יודע את כוונתו. זה משהו שיוצר קשר ייחודי כאשר רק עצם הרעיון גורם לתלמיד לשמח אותך, להתאמץ לכבודך, להשתדל לא לאכזב. *** מה עושים כשהקוד לא עובד? לאיזה עוד מקרים (לא תלמידים מתקשים) אפשר להשתמש בקוד? ומהם ההשפעות הפסיכולוגיות של הקוד? להשלמת המאמר - כנסו עכשיו! |
|
נהנית גם מהמייל הזה? למה אתה מחכה? כנס כעת לבצע הרשמה קצרה (5 שדות ס"ה) ולקבל את המייל השבועי שלנו יחד עם כולם! ובנוסף... מדריך שיעשה לך את החיים קלים יגיע אליך ישירות למייל עם סיום ההרשמה! בהערכה רבה, הרב שלום עמירה |
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים