הצילו! עוד שבוע וחצי החתונה של אח שלי...

• הוסף לסימניות
ועדין אין לי בגד.
כל האחיות שלי קנו/ שכרו שמלות מהממות שחור- בורדו, אני היחידה הנשואה ומתוקף מעמדי מחפשת משהו עדין ולא מידי נוצץ, ארוך והעיקר- בגוונים המתאימים.
באזור ירושלים. אשמח לקבל הודעות באישי.
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אני השכרתי לפני שנה בערך, בגד בורדו-יין בשילוב שחור
באיזור מודיעין עילית
אם מעניין אותך (בתקוה שיש לה את זה עוד)...

• הוסף לסימניות
בכמה? איזה מידה?
תוכלי לתת לי מספר טלפון?

• הוסף לסימניות
עם שילוב קטיפה גם יעזור לך?
שמעתי על משהי שיש להם כמה בגדים בירושלים.

• הוסף לסימניות
שמלה להשכיר!!!

• הוסף לסימניות
לצערי אני כבר אחרי שיטוטים נרחבים בשמלה להשכיר,
אשמח לקבל פרטים על השמלה עם הקטיפה,
תודה רבה לכולכן!!! תזכינה למצוות! בשמחות אצל כולם!

• הוסף לסימניות
יש לאחותי שמלה שתפרה לפני חודש
למעלה מנומר זהב שחור
חגורה דקה זהב
למטה בורדו קטיפה

שמלה מדהימה, אין דברים כאלו....
אחותי מידה 38 וגבוהה +

אם את רוצה תמונה ,פני באישי....ואני אדבר עם אחותי

• הוסף לסימניות
תנסי ב"שמלמלות" ברמות א'. יודעת שיש לה כמה בורדו ושחור מאד יפות 054-8469785

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוצית;1203548:
הצילו! עוד שבוע וחצי החתונה של אח שלי...

משטרה 100
מד"א 101
מכבי אש 102

אולי היה מתאים יותר לכתוב "געוואלד! אחי מתחתן!|"
:rolleyes:
שיהיה רק בשמחות עם כותרות מרנינות

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח להשכרת שמלות מאוד יפות בי-ם. שערי חסד. רייכמן. אם תהיי מעונינית אני אברר לך את מס' הטלפון.

• הוסף לסימניות
תודה רבל לכולכן!
ב"ה מצאתי בגד כאשר אהבתי...
התלהבתי ממש מהמחשבה והרצון לסייע,
בשמחות אצל כולן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה