זה לא מוכן!נכתב ע"י ליז;1196307:תנסי להכניס את כל השכבות שאת רוצה לתיקיה ואז לעשות את זה...
נכתב ע"י ליז;1196307:תנסי להכניס את כל השכבות שאת רוצה לתיקיה ואז לעשות את זה...
הבעיה בזה היא שאין אפשרות מידית לראות איך השינויים על מס' השכבות=האובייקט החכםנכתב ע"י אסתר10;1196309:לאחד את השכבות לאובייקט חכם ולבצע את מה שא"ב כתבה...
את יכולה לשכפל את שכבת ההתאמה מס' פעמיםנכתב ע"י מקש;1196303:אבל הבעיה שזה מחיל רק על שכבה אחת, ואני רוצה שיכיל על 5 שכבות מסוימות, ומתחתיהן שתבאנה עוד 10 ללא השפעה
איך??
כן, זה הסיוט שרציתי לפתור...נכתב ע"י מיכל101;1196331:את יכולה לשכפל את שכבת ההתאמה מס' פעמים
ולשים אותה מעל כל שכבה רצויה +alt כמו שכתבו.
נכתב ע"י מקש;1196303:אבל הבעיה שזה מחיל רק על שכבה אחת, ואני רוצה שיכיל על 5 שכבות מסוימות, ומתחתיהן שתבאנה עוד 10 ללא השפעה
איך??
נכתב ע"י א"ב;1196292:לחיצה בין שכבת ההתאמה לשכבה עליהרוצים להחיל אותה + alt (בין השכבות).
זמ מה שעשיתי וזה ממש סיוט! זה די פקוה בסיסית לא? או שיש מה לחכות ל-cs7....נכתב ע"י ביקי;1196360:תעשי עותק - שכבה מאחדת לכל השכבות הללו - alt+shift+ctrl+e - איחוד לכל השכבות הגלויות. תכבי את אלו שמתחת לפני הפעולה.
( תשמרי לך את המקוריות בתוך תקיה כבויה למקרה הצורך)
ועל שכבה זו תשימי את שכבות ההתאמה .
פרוש?נכתב ע"י תמנתי;1196495:נראה לי שאפשר לקשר עם ALT לספריה עצמה, שבה יהיו כמה שכבות
לדוגמא, אתה רוצה ששכבת ההתאמה של השחור לבן תשפיע גם על המתפללת וגם על הטקסט ביחד, אבל לא על הכותל, ובלי לשכפל את שכבת ההתאמה - שתהיה למתפללת בנפרד ולטקסט בנפרדנכתב ע"י שלמה;1196477:זה מה שלא הצלחת?
משום מה הייתי צריך לשכפל שכבה נוספת, על מנת לא להחיל על השכבה שתחתיה.
סליחה על הבורות, מה זה ספריה?נכתב ע"י moshiko00;1196716:לשים הכל בתוך סיפריה ואת שכבת ההתאמה בראשה ולשנות את המצב מיזוג לNORMAL במקום PASS THROUGH שגורם למיזוג של הספריה להיות שקוף.
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים