הצילו!! עכשיו כבר יש חור

• הוסף לסימניות
בהמשך ל: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=102181&highlight=טרמיטים
קרובת משפחתי מחפשת את הארגון לנפגעי רהיטי עץ (או משהו כזה)
נפער חור באחת מהכיסאות הסלון, ובמיטת התינוק עדיין נשמעים תקתוקים.
-רק מהכסא יש אבקה צהובה ועושה רושם שמישהו כרסם שם בשקדנות.
תודה לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
????:(

• הוסף לסימניות
יש חומר לריסוס נגד תולעי עץ. ואם היא לא תטפל בזה מהר, זה יתפשט לכל מה שיש בו עץ וזה יכול להרוס את העץ לגמרי.
שתשאל בחנות של טמבור לחומר ריסוס נגד התולעים האלה

• הוסף לסימניות
וואי

נכון שאת גרה בבני ברק?
דחוף תעשי הדברה אצל מדביר איכותי, חברה שלי עברה תופעה דומה, זה אכן טרמיטים והם אוכלים את העץ, וזה רק מתגבר.
אם תרצי אוכל לברר לך טלפון מחר - מי המדביר שעזר לה להתפטר מהם

• הוסף לסימניות
מצב חרום!!!

לא עליכם!!!!:(
אלו תיקנים ולא טרמיטים!
היו לי כאלו בספה והיה פחד אימים בבית.
לזרוק מהר!!!
ולהזמין וריסוס גז לעץ (סוג של חיטוי) מחברה ידועה!
המון תפילות וצדקה. ויצאנו מזה.....

(ובעלי נאלץ לפרגן לי ספות חדשות.....;))

• הוסף לסימניות
בישיבה של בעלי התגלתה אותה תופעה בדיוק בארון הקודש (כן, בבני ברק...) ולפי עצת מומחה ארצי הם שלחו את החומר למין 'אוטודפה' למכרסמי עץ. זה מיתקן שבו עושים להם המתה ב'תאי גזים' ...

התרסיסים זה בולשיט, רק מהמם את התולעים לכמה שעות-ימים אבל לא פותר את הבעיה מהשורש.

• הוסף לסימניות
יאו איזה פחד....

ממה הם מגיעים???
אני הולכת לבדוק שהכל שלם אצלי בבית........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;829659:
יאו איזה פחד....

ממה הם מגיעים???
אני הולכת לבדוק שהכל שלם אצלי בבית........

הם מגיעים בעיקר בסוגי עץ פשוטים שלא עברו שם עיבוד מקצועי.
לדוג' אצלי היה ברגלי הספה האחוריות ששם תקעו משהו פשוט שהביא צרה גדולה.
שימו לב והזהרו!
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה