התייעצות הצילו! עם איזה טיטול הילד קם יבש?

• הוסף לסימניות
אני ממש על סף ייאוש...
כל החתלה, צריכה להחליף לבני את כל הלבוש ולעיתים קרובות גם לרחוץ שוב ושוב.
בתחילה כמובן השתמשתי בהאגיס אך גרם לו לכוויות בעור חריפות במיוחד שהצריך טיפול אנטיביוטי.
עברתי לפמפרס, טיטול דק ונעים, אך לעניות דעתי לא ספג מספיק ואז עברתי לטיטולים פרימיום, אך הכל נוזל לו מהצדדים ואני ממש מיואשת.
איזה טיטול לדעתכן הילד קם יבש? מצד שני גם נח ונעים לילד?
הבו מעצותיכן!!

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי את כל הסדרה מה שמשאיר אותה בלי פצעים בכלל ויבשה זה טיטולים! עד שפתאום התחיל לזלוג מהצדדים פשוט עליתי מידה. היא קטנה ובמשקל יחסית נמוך לגילה אבל המידה גדולה יותר בטיטול ומאז שקט ושלווה. פשוט נסי להעלות מידה

• הוסף לסימניות
אני ממש על סף ייאוש...
כל החתלה, צריכה להחליף לבני את כל הלבוש ולעיתים קרובות גם לרחוץ שוב ושוב.
בתחילה כמובן השתמשתי בהאגיס אך גרם לו לכוויות בעור חריפות במיוחד שהצריך טיפול אנטיביוטי.
עברתי לפמפרס, טיטול דק ונעים, אך לעניות דעתי לא ספג מספיק ואז עברתי לטיטולים פרימיום, אך הכל נוזל לו מהצדדים ואני ממש מיואשת.
איזה טיטול לדעתכן הילד קם יבש? מצד שני גם נח ונעים לילד?
הבו מעצותיכן!!
להעלות מידה של הטיטול

• הוסף לסימניות
איזה גיל?

• הוסף לסימניות
להחליף באמצע הלילה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שלהעלות מידה יפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
העליתי מידה! ולא עוזר.
בן חצי שנה ועם בקבוק סימילאק כל 4 שעות.

• הוסף לסימניות
אולי זה ייראה לכם מצחיק.
אבל אצלנו כל ילד טיטול אחר עשה את העבודה. (האגיס, פמפרס ו"ביבייס" של לייף)
הטיטול היחיד שלא עשה אצל אף ילד עבודה טובה, הוא המותג "טיטולים".

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מאישה אחת שאמרה שפשוט להשים 2 טיטולים בלילה אחד נגיד מידה 3 ואחד מידה 4 והילד קם יבש
לא נסיתי אבל הבנתי שמאד עוזר

• הוסף לסימניות
מנסיון של 4 ילדים:
חברת טיטולים ולא לסגור תיקתקים.
אפשר להלביש את הגרביונים מעל הגופיה גם כשהיא פתוחה.
וכמו שאמרו, אם עדיין לא עוזר לשים בלילה טיטול במידה יותר.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מאישה אחת שאמרה שפשוט להשים 2 טיטולים בלילה אחד נגיד מידה 3 ואחד מידה 4 והילד קם יבש
לא נסיתי אבל הבנתי שמאד עוזר
וואוו... ננסה. תודה!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא כתב בייביסיטר!
הטיטול החדש שלהם עולה על כולם, ניסינו אחרי המלצות בחשש והוא עולה על האגיס.

ואם ילד מרטיב כל יום כנראה צריך להעלות מידה
כמובן גם להחליף טיטול
ולבדוק שלא קר לו בלילה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה