כללי הצילו עשוק מדי עושקו!

• הוסף לסימניות
יש לי עסק מאחורי הבית,חברת חשמל גילתה את זה יום אחד והיא דורשת מעתה יותר כסף לכל קוט"ש כי זו צריכה מעורבת ולא ביתית (יש לי אפשרות לנתק מונים)
הבעיה היא
שהם רוצים שאשלם רטרואקטיבית4 שנים אחורה על כל החשמל, סכום שמגיע לאחפי שקלים, ומאיימים בניתוק.
מישהוא מכם התנסה פעם בבעיה זו מול חברת חשמל? העסק צורך חשמל מינימלי אך זה לא מעניין אותם והם טוענים שהחוק לצידם.
האם שמעתם על חוק כזה שכל אדם שפותח עסק מחוייב להודיע לחברת חשמל?התייעצתי הרבה ושמעתי שאני לא הראשונה וכולם צועקים אך תכלעס לא שמעתי על אחד שנחלץ מזה בשלום
תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
למה זה נקרא "עשוק מיד עושקו", אם לפי החוק את חייבת אזי הם לא עושקים אותך - אא"כ הם ביקשו קנסות וכדומה.

• הוסף לסימניות
יש כזה חוק?

אני מחפשת היכן החוק כתוב ולמה הוא לא ידוע
ברור שהייתי מודיעה אם הייתי יודעת
הבנתי שהנושא מעורפל וזה יותר נסיון מצידם ואם הלקוח מאיים בבית משפט הם מתקפלים
לפני שאני נגשת לזה אני מנסה להשיג מידע מבעלי נסיון כיצד הם התמודדו

• הוסף לסימניות
כמה שאלות:
א. למה באמת שלא תנתקי מונים ולכל אחד (בית/עסק) יהיה מונה נפרד ?
ב. מה זה חברת החשמל גילו פתאום ? איך זה קרה ? (סתם סקרנות)
ג. מה פתאום 4 שנים אחורה ? למה הם לא דורשים 40 שנה ?!?!? הם יודעים מתי פתחת את העסק ?
ד. ואם תודיעי לחברת חשמל שהעסק נסגר ? יש להם אפשרות לבדוק את זה ??
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
תשובה לחיוכון

שאלות לענין:)
לנתק מונים יעזור לי לעתיד לא על העבר
4 שנים אחורה החוק מתיר ולא יותר
אם אודיע שהעסק נסגר זה לא יעזור על העבר
הם כנראה גילו בגגלל השלטים בחוץ שאני חייבת אותם אמרו לי שזו השיטה היחידה שלהם הם מחפשים שלטים תשאלו איך הם לא גילו לפני 5 שנים השלטים כבר מזמן בלו בשמש
לא איכפת לי שהם גילו איכפת לי על העבר יש חוק או אין חוק ומה בדיוק מחייב החוק
אני במו"מ עם עו"ד אנחנו ביחד מחפשים את החוק

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי יש הגדרה ברורה באתר של חברת חשמל מהו צריכה ביתית (למגורים בלבד) והתעריף הכללי הוא לעסק וכדו' ההפרש הוא כ 2 אג'.

אבל כנראה שבמשך השנים זה מצטרף לסכום גדול.

מה שלדעתי תוכלו לטעון הוא שלא הסתרתם במשך כל השנים את העובדה כי יש עסק במקום. ולכן אם לא בקשו עד היום אין להם זכות לבקש על העבר.

• הוסף לסימניות
היום ההפרש קטן מאד היו שנים שההפרש היה משמעותי ועל כן הצטבר סכום גדול.

• הוסף לסימניות
להורים שלי זה קרה, אני ישאל אותם מה הם עשו.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה