הצילו! פריחה מסנו אוקסיג'ן??

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
לראשונה אני משתמשת בסנו אוקסיג'ן (ספריי),
תוך כדי שאני מרססת על הבגדים, אני מרגישה גרדת ביד שמאל, הייתי עסוקה ולכן לא התיחסתי לזה כ"כ. אחרי שיצאתי מהחדר כביסה אני מסתכלת על היד וכולי מזועזעת - כל היד נהייתה כמין פריחה - מלא עיגולים בהירים יותר מצבע העור הרגיל, נראה כמו איזה סוג של אבעבועות רוח, ומגרד... זה נורמלי? (הרי החזקתי את הספריי ביד ימין והתזתי, אז התיז לי גם קצת על היד..)

נלחצתי נורא, אחרי כמה דק' שטפתי את היד עם סבון ומים חמים והעסק נרגע. אבל אני עדיין לא.. מה זה אמור להביע? מישהי נתקלה בתופעה?

• הוסף לסימניות
תודי לה' שזו רק פריחה. אצלי זה ממש עושה כוויות לבנות על היד, ולא מגרד אלא צורב מאוד והמים לא מיד עוזרים לזה- צריך לשטוף הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
זה פריחה או כתמים בהירים על העור?
כתמים בצבע לבן במקום שהחומר נגע בך - זה נורמלי מאוד
פשוט עור היד שלך "התחמצן" קצת
משהו אחר- לא יודעת...

ורצוי לא לעבוד איתו זמן ממושך בלי כפפות

• הוסף לסימניות
נא לעבוד בפעם הבאה עם כפפות, זה חומר חריף, אבל מנקה יופי.

• הוסף לסימניות
זו לא פריחה זו תופעה שנהית לכל מי שבא במגע עם החומר וזה שורף נורא.
אני לכן מעדיפה את החומר הנוזלי עם פתח לשפוך ולא את המתז שקשה לשלוט להיכן הוא ישפריץ
אבל כמו שכתבו זה עוזר מאוד להסרת כתמים.

וכמובן לשמור הרחק מהישג ידם של ילדים

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות, לא ידעתי שהוא עד כדי כך חריף.. (אכן, נהיו כתמים לבנים כאלה על העור. פעם הבאה אדע להיזהר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;566382:
זו לא פריחה זו תופעה שנהית לכל מי שבא במגע עם החומר וזה שורף נורא.

כמו שכתבו לעיל, זו אכן איננה פריחה. זו התחמצנות של העור, שנגרמת משום שהאוקסיג'ן מכיל חמצן פעיל.
מהתזה על עור הידיים באמת אין מה להילחץ, שטיפה יסודית והכל עובר. מה שכן, חשוב לדעת שיש להזהר מאד ממגע של החומר בעיניים, שם זה כבר עלול לגרום לנזק בלתי הפיך לקרנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;566393:
כמו שכתבו לעיל, זו אכן איננה פריחה. זו התחמצנות של העור, שנגרמת משום שהאוקסיג'ן מכיל חמצן פעיל.
מהתזה על עור הידיים באמת אין מה להילחץ, שטיפה יסודית והכל עובר. מה שכן, חשוב לדעת שיש להזהר מאד ממגע של החומר בעיניים, שם זה כבר עלול לגרום לנזק בלתי הפיך לקרנית.

מצטרפת לתגובה. מדובר בסך הכל בכאב שורף, שלאחר שטיפה עם סבון נרגע כעבור כדקה או פחות. הכתמים הלבנים נעלמים כעבור מס' דקות, ופרט לחוסר נוחות זמנית - אין בעיה להתשמש בחומר. אני אישית, משתמשת ללא כפפות, וכאשר מתחיל לשרוף - שוטפת ידיים עם סבון וממשיכה להשפריץ. השטיפה מקהה את הכאב.

• הוסף לסימניות
עבודה בידיים רטובות עוזרת מאד למקרה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה כל כך קשה לשים כפפות.
אני מרכזת את כל הבגדים שצריכים טיפול אישי עם סנו אוקסיג'ן פעם בשבוע שמה כפפות יושבת ומרססת את כל הבגדים ונותנת כמה שעות לשרות עם הסנו אוקסיג'ן זה מעלה את אפקטיביות של החומר, ורק אח"כ מכניסה למכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;566523:
אני מרכזת את כל הבגדים שצריכים טיפול אישי עם סנו אוקסיג'ן פעם בשבוע שמה כפפות יושבת ומרססת את כל הבגדים ונותנת כמה שעות לשרות עם הסנו אוקסיג'ן זה מעלה את אפקטיביות של החומר, ורק אח"כ מכניסה למכונה.

שאלה למנוסות: האם הסנו אוקסיג'ן לא אוכל את הבד? השפרצתי על צוארון - והוא נאכל. אני מפחדת להשאיר אותו זמן רב.

• הוסף לסימניות
אכן, אסור להשאיר אותו להרבה מדי זמן. נדמה לי שלפי ההוראות עד חצי שעה.
כמובן, אם כתם עקשן ולא יורד שווה לפעמים להשרות לכמה שעות, אבל באמת צריך לדעת שזהו סיכון מסויים.

• הוסף לסימניות
כתוב בהוראות לא יותר מ 10 ד'..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;566523:
כמה שעות? נשאר לך אח"כ בגד?

מה שאני עושה זה מרססת וישר למכונה. בד"כ יוצא מצוין!
ויש כמובן גם את האופציה לשים נוזל במכונה.(זה הכי נוח)

• הוסף לסימניות
כן דווקא נשאר בגד. אבל לא כל בגד אני משאירה כמה שעות רק בגדים עם כתמים שרק הילדים שלי יכולים לעשות.
ומה ששמים במכונה בד"כ לא מספיק אפקטיבי כמו הריסוס על הבגד עצמו.

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה להשתמש בקליה - לדעתי זה עושה את העבודה יותר טוב מסנו אוקסיגן...
ניסיתי פעם את סנו אוקסיגן וכל החולצה הלבנה נהייתה צהובה!

• הוסף לסימניות
השתמשתי בנעליים שהשריתי לפני זה באוקסיג'ן ולא שטפתי מספיק...
התמלאתי שפשופים שרובם עברו אבל לא כולם.
תוך כמה זמן זה אמור לעבור לגמרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה