הצילו!!! שיעול...

• הוסף לסימניות
הרופא טוען שהריאות בסדר, ושאין מה לעשות (הריון...) מלבד מכשיר אדים.
יש כאן הצעות? כבר כל השרירים בגוף כואבים מהמאמץ, ואני לא מצליחה לתת תנומה לעפעפי בגללו...:(
כמובן בצל שמתי ומכשיר אדים (אתמול ניסיתי חמים, היום אנסה קרים) וכוסות תה מליון.
יש עוד רעיון?
תודה, תהיו בריאים.:)

• הוסף לסימניות
גוגל מוגל

• הוסף לסימניות
בטח!
אבל נראה לי שזה עוזר רק למי שמאמין.
המתכון המומלץ:
חצי כוס יין ביצה חיה ומים לחמם עם קצת קינמון (לא רותח)

• הוסף לסימניות
אני נעזרתי בתקופה האחרונה בשיקוי פלאים מיוחד שעזר לי פלאות.
נשאר לי ממנו מעט, אם תרצי אמכור לך ברבע מחיר (כ-30$)

סתאאאם.
שיקוי סבתא מצוין שעוזר מאד, בצל ומעליו דבש,
נוצר סירופ קחי כל כמה זמן כפית ואח"כ נדבר.

• הוסף לסימניות
יש כמויות, או שסתם לוקחים בצל, מטפטפים עליו דבש ומחכים עד שיוציא מיץ? (כמה זמן זה בערך?)
תבורכו מהשמים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;486697:
בטח!
אבל נראה לי שזה עוזר רק למי שמאמין.
המתכון המומלץ:
חצי כוס יין ביצה חיה ומים לחמם עם קצת קינמון (לא רותח)

אני מוכנה להאמין,
אבל רק לקרוא את זה עולה לי בחילה--- (בתור בחורה שתיתי כמה פעמים על-מנת לא להיות צרודה. עד כדי כך השקעתי בדבר! אבל עכשיו--- )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;486716:
יש כמויות, או שסתם לוקחים בצל, מטפטפים עליו דבש ומחכים עד שיוציא מיץ? (כמה זמן זה בערך?)
תבורכו מהשמים!!!

אני לקחתי צינצנת גרבר, מילאתי בבצל (אחד לא גדול) ועריתי דבש עד שפתה,
למחרת התחלתי לקחת כל כמה שעות כפית שתיים.

• הוסף לסימניות
שיעולית של הדס, הקלה מיידית. מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
לבשל גרעיני פשתן. לסנן (זהירות מתולעים). ולשתות עם תה.
לבריאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;486755:
לבריאות.

דווקא חיפשתי גרעיני פשתן בבית המרקחת, אמרו שם שהכל נגמר:mad:
מתי יתחיל החורף הזה וייגמרו המחלות?:(

• הוסף לסימניות
בבית המרקחת ציון פארם- רח' שטראוס 10 ירושלים, ניתן לקנות איזו תרופת פלאים טבעית שהם רוקחים בעצמם.
הרכיבים: פרופוליס, אכינציה, טימי, סמבוק, אסטרגלוס, ליקוריף.
40 טיפות 3 פעמים ביום. עוזר בצורה מדהימה לכל בעיות הגרון ושות', כולל שיעול.
בכל תחילת חורף, סבתא מירושלים קונה בקבוק לכל משפחה, על כל צרה שלא תבוא. אורזת בדחילו ורחימו את בקבוק הזכוכית, ושולחת.
אני מאמינה שבזכות זה ב"ה מחלות החורף כמעט פוסחות עלינו.

• הוסף לסימניות
גם אני סבלתי מהנ"ל באופן מחריד ובלי הפסקה עד שהריאות כבר שרפו לי כמו... :eek:

לפני השינה עשיתי אינהלציה עם משאף לפה, מי מלח + וונטולין. (לא יודעת אם מותר בהריון, אך לא היה שייך לסבול יותר... שומר פתאים ה')

למחרת נעלם השיעול כליל. (בהדרגה כמובן)

• הוסף לסימניות
לחתוך בצל ל-8 חלקים לא עד הסוף ולטפטף עליו 10 טיפות שמן לבנדר, לשים ליד המיטה ומובטח לך לילה רגוע הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
6 כוסות עם מים חמים ביום לכל כוס 2 כפיות לימון
הכי פשוט והכי עוזר מניסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;486755:
לבריאות.
זה כל כך נגוע?
בדיוק קניתי חבילה ושאלנו בטלפון את החברה, הם אמרו שממש לא ידוע להם על כזו תופעה, אבל הם לא רוצים לקחת על אחריותם.

• הוסף לסימניות
אלו ההוראות שקיבלתי. לא בררתי יותר . קניתי מסננת פשוטה וסיננתי.
לי זה פתר בעיה של שיעול שנמשכה 7 שבועות, ביום ובלילה ברציפות. בעוד ששום פתרון אחר, לא טבעי ולא קונבנציונלי ,לא הועיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;486957:
גם אני סבלתי מהנ"ל באופן מחריד ובלי הפסקה עד שהריאות כבר שרפו לי כמו... :eek:

לפני השינה עשיתי אינהלציה עם משאף לפה, מי מלח + וונטולין. (לא יודעת אם מותר בהריון, אך לא היה שייך לסבול יותר... שומר פתאים ה')

למחרת נעלם השיעול כליל. (בהדרגה כמובן)

לא רוצה לדון אף אחד בכזה מצב... אבל וונטולי מעלה קצב פעימות לב. עושה רושם אם כך שהוא לא בדיוק מתאים להריון... גם כך יש עומס על הלב בתקופה הזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;487214:
אלו ההוראות שקיבלתי. לא בררתי יותר . קניתי מסננת פשוטה וסיננתי.
לי זה פתר בעיה של שיעול שנמשכה 7 שבועות, ביום ובלילה ברציפות. בעוד ששום פתרון אחר, לא טבעי ולא קונבנציונלי ,לא הועיל.

הפשתן נגוע? איך נראים התולעים? כי בבדיקה פשוטה לא ראיתי כלום.

• הוסף לסימניות
פרופוליס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה