כללי הצילו!!! תוכנות אדובי > סוף העולם ):

• הוסף לסימניות
מחיפוש מעמיק שעשיתי ברשת גליתי שכבר אין היום מצב להשיג תוכנות של אדובי CS6 ומטה. מה שזה אומר שאני חייב להתחיל לעבוד על CC (האמת שממש אבל ממש לא בא לי) וזה יוצר לי בעיה רצינית כי את הסטאז' הרציני שלי עשיתי על CS6 ואינדזיין CS5 וב CC יש יותר מידי שינויים.

אה, וגם אינדזיין לא בערבית (בעיה רצינית).

אבל מה שבטוח לחברים כאן בפורום בטוח יש איזשהו פתרון יצירתי, אולי זה איזה חבר שעדיין יש לו קודים או אולי גרסה ישנה שהיא כבר לא שימושית וכו'..

בקיצור הייתי שמח לשמוע מה יש להציע

תודה ענקית מראש לכולם ;)

נ.ב. אני לא מחפש פרוץ אני מחפש חוקי לא הייתי רוצה להסתבך (נכון ש60 % מהמעצבים עובדים עם פרוץ? אז אני לא רוצה..)

• הוסף לסימניות
גם אני עבדתי בעיקר בגרסאות CS5-CS6, וכשעברתי לפני שנה ל-CC כמעט ולא הרגשתי כלל בהבדל. להפך. הרבה פונקציות יותר נוחות וזמינות והעבודה נעשתה הרבה יותר חלקה ומהירה.

בכל מקרה, הרי מתישהו תהיה חייב לעבור ל-CC. למה לא עכשיו?

ממליץ מאוד על המעבר. לא כל כך יקר, וברור ששווה את המחיר.

• הוסף לסימניות
1. ניתן להוריד באופן חוקי מגרסת CS3, לרבות CS4-6.
קישורי הורדה לגרסאות CS6:

https://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/cs6-product-downloads.html

2. כתבתי את זה כל כך הרבה פעמים בפורום הזה - הגיע הזמן להשתדרג ל-CC.
מדובר אותה גברת בשינוי אדרת, רק משופרת וטובה יותר.
בתור אחד שהשתמש שנים ב- CS2 אני ממליץ בחום על השדרוג.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2181947:
נ.ב. אני לא מחפש פרוץ אני מחפש חוקי לא הייתי רוצה להסתבך (נכון ש60 % מהמעצבים עובדים עם פרוץ? אז אני לא רוצה..)

בדקת את זה? או שסתם אתה מוציא לעז.
רוב חבריי למקצוע עובדים חוקי עם תוכנות ופונטים חוקיים, כך שאני לא יודע מאיפה אתה מביא הנתונים האלו.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
אם יש לי CS4 אני יכולה לשדרג חינם לגרסה מתקדמת יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י m2;2182388:
לא הבנתי,
אם יש לי CS4 אני יכולה לשדרג חינם לגרסה מתקדמת יותר?

תלוי ממי רכשת את התוכנה ומהם פרטי העסקה.
לשדרג מ CS4 ל-CS5 אין טעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2181947:
בCC יש יותר מידי שינויים.

השינויים הם בדרך כלל לטובה.
אין טעם להיתקע. תתקדמי.

• הוסף לסימניות
אוקי הבנתי ואני יודע ש CC הרבה יותר טוב אבל עכשיו כרגע אני חייב את cs6 ואת אינדיזיין cs5 אפשרי בכלל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2182626:
אוקי הבנתי ואני יודע ש CC הרבה יותר טוב אבל עכשיו כרגע אני חייב את cs6 ואת אינדיזיין cs5 אפשרי בכלל?

כן, הבאתי לך קישור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2182660:
כן, הבאתי לך קישור

אפשר קצת להסביר מה זה הקישור הזה? זה אדובי בעצמם או מישהו אחר? וכמה הם לוקחים על התוכנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2182022:
1. ניתן להוריד באופן חוקי מגרסת CS3, לרבות CS4-6.
קישורי הורדה לגרסאות CS6:

https://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/cs6-product-downloads.html

2. כתבתי את זה כל כך הרבה פעמים בפורום הזה - הגיע הזמן להשתדרג ל-CC.
מדובר אותה גברת בשינוי אדרת, רק משופרת וטובה יותר.

בהצלחה

את זה אני רואה ויש לי את זה (כרגע עד שלושים יום), מה שאני שואל איך אני משיג רשיון לזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2182022:

בהצלחה

מי שמשתמש ב CS2 באמת חייב לשדרג ואפילו ב-CS3 יש שינויים משמעותיים שהיה שווה כבר אז לשדרג בשבילם, אבל בתור אחד שמשתמש ב CS6 (בעיקר באינדיזיין) וניסה את CC, לא רואה טעם לשלם כל חודש לאדובי כאשר יש לי גירסה מצויינת שלגירסת CC אין הרבה מעלות משמעותיות עליה.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו לפני שנה CS6
כרגע השתדרגנו לCC
אז מי שמעוניין שנמכור לו- מקורי, חוקי.
שישלח בקשה באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דג מלוח;2182665:
אפשר קצת להסביר מה זה הקישור הזה? זה אדובי בעצמם או מישהו אחר? וכמה הם לוקחים על התוכנות?

סליחה על הדיליי,
קישורי ההורדה הם של אדובי, לא יודע מחירים, אבל בהחלט ניתן לרכוש גרסאות ישנות.
אם לא תצליח לברר, חכה 30 יום ותדע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה