התייעצות הצילו!!! תוצאה נוראית מאפילציה 😔

• הוסף לסימניות
עשיתי אפילציה בפנים כמה חודשים אחרי התחילו להופיע עיגולים קטנים כמו שכבה נוספת של עור באזורים שטופלו.
הלכתי לקוסמטיקאיות ואף אחת לא הכירה את התופעה.
מה שמוזר זה שילדתי ואחרי חודש נעלם לגמרי, וכשעשיתי שוב– הכול חזר בדיוק לאותו מקום.
מישהי מכירה את התופעה? נתקלה בזה?
איך אני מתפטרת מזה?

• הוסף לסימניות
עשיתי אפילציה בפנים כמה חודשים אחרי התחילו להופיע עיגולים קטנים כמו שכבה נוספת של עור באזורים שטופלו.
הלכתי לקוסמטיקאיות ואף אחת לא הכירה את התופעה.
מה שמוזר זה שילדתי ואחרי חודש נעלם לגמרי, וכשעשיתי שוב– הכול חזר בדיוק לאותו מקום.
מישהי מכירה את התופעה? נתקלה בזה?
איך אני מתפטרת מזה?
לדעתי-משהו לא נכון באופן שבה הקוסמטיקאית שלך עובדת.
קודם כל-תפסיקי.
אפילציה לא נכונה יכולה לגרום נזק!

• הוסף לסימניות
יש לי צלקות בפנים מטיפול אפילציה ממושך שעשיתי לפני שנים,
צלקות שנראות כמו כוויות.
אפילציה לא מקצועית זה מתכון לאסון

• הוסף לסימניות
ברו שהפסקתי...
מה שכן, הלכתחילאחת ואז התחיל לצאת לי ממש קצת עזבתי אותה (בגלל זה...) ועברתי לאחרת ואז התפרץ לי הכל
שתיהם מסירות אחריות ואני נפלתי בין הכסאות:(

• הוסף לסימניות
לאמא שלי נהייה פיגמנטציה בגלל אפלציה,
קניתי לה משחה של עדה לזורגן שמיועדת לטיפול ועזר ממש,
לא זוכרת ממש את הפרטים זה היה מזמן,
אבל כדאי לברר...

• הוסף לסימניות
פיגמנטציה קורית כשלא שמים קרם הגנה ביומיים לאחר הטיפול

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לאמא שלי נהייה פיגמנטציה בגלל אפלציה,
קניתי לה משחה של עדה לזורגן שמיועדת לטיפול ועזר ממש,
לא זוכרת ממש את הפרטים זה היה מזמן,
אבל כדאי לברר...
אבל זה לא פיגמנטציה...
זה ממש עור נוסף

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה מחפשת קוסמטיקאית טובה בהר נוף לאפילציה

• הוסף לסימניות
יכולות להמליץ לי על רופא עור מומחה באזור ירושלים בי"ש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה