• הוסף לסימניות
פתאום קרס המחשב.
שחזר לעצמו- הוא לא מסכים לפתוח את הפרוייקט,
מה זה???
הצילו!!!!!

קבצים מצורפים

• הצילו.jpg
    KB 116.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אין מישו????

• הוסף לסימניות
הפרוייקט נפגם, יש לך שמירות אוטומטיות לכאורה

• הוסף לסימניות
מצאת את השמירה האוטומטית?

• הוסף לסימניות
לא רציתי לענות לך מרוב שריחמתי עליך.
תנחומי, מקווה שהתאוששת מהנזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1807324:
לא רציתי לענות לך מרוב שריחמתי עליך.
תנחומי, מקווה שהתאוששת מהנזק.

ממש ככה.
מיד התקשרתי אליה בלב מלא רחמים...:(
פעם זה היה קורה לי הרבה
את יודעת למה זה קורה??

• הוסף לסימניות
הפרויקט היה באמצע תהליך כלשהו, והתהליך נקטע באמצעו, ולכן, זה פוגם בכל הפרויקט.
זה קורה בעיקר בהפסקות חשמל, (תזהרו לקראת החורף) או כשלמחשב יש בעיה במשהו אחר, הוא נכבה בלי קשר לפריימיר, אבל, קטע את התהליך של התוכנה באמצעו.
אני אישית בגלל זה לפעמים בפרויקטים יקרים, שומרת פתאום בלי קשר עותק של הפרויקט לכל צרה שלא תבוא.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המרחמים!
ב"ה היה לי שמירה שלא התקדמתי הרבה אחריה, כך שהנזק אפסי ב"ה ב"ה...
אבל- מדוע זה קורה?
ייבאתי סרט, הפרמייר נתקע, סגרתי אותו- ויחד איתו צנח המחשב,:mad:
נהיה מסך כחול
ואז- הפרויקט נעלם.....
מקווה שלא נפגש בהודעה זו לעולם.....
;)ורותי, תרגעי, את יודעת שהאמנתי לך,
עניין אותי לשמוע תגובות מעוד בעלי נסיון,
אולי יש לכך פתרון.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה