• הוסף לסימניות
תוכנת ההפעלה קרסה במחשב, טכנאי מחשבים פתח לי את החומרים לא דרך ווינדאוס, העתקתי הכל לדיסק חיצוני. וכעת, לאחר שהותקנה תוכנת הפעלה חדשה אני מעתיקה את החומר מהדיסק למחשב.
ע"י גזור הדבק.
וכעת לאחר ההעתקה, אני מגלה שהמזוודה הכי כבדה עם כל התמונות של הילדים והמון דברים אישיים חדשים- לא נפתחת!!!!!!!!!!!!!!!

בדיסק החיצוני - התיקיה ריקה (כי עשיתי "גזור")
ובמחשב מצד אחד במאפיינים הוא מראה לי 118 GB אבל לא מאפשר לפתוח
שולח הודעה : אירעה שגיאה לא ידועה, חלק מהקבצים שלך לא הועתקו!
והוא לא פותח שום קובץ מכל המזוודה.
אני א ב ו ד ה !!!

מה עושים?

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לשחזר כרגע, (הדיסק לא שלי ולא אצלי)

אבל איך אפשר לפתוח במחשב?

במאפייני המזוודה יש 118 GB אפילו אם לא הכל הועתק, איך אפשר לפתוח?

זה חתיכת היסטוריה.
כל התמונות של הילדים, ללא גיבוי, אנא - עצתכם הטובה!

• הוסף לסימניות
שיחזור דיסק קשיח

נכתב ע"י פייגי ד;1931244:
אבל איך אפשר לפתוח במחשב?

במאפייני המזוודה יש 118 GB אפילו אם לא הכל הועתק, איך אפשר לפתוח?

זה חתיכת היסטוריה.
כל התמונות של הילדים, ללא גיבוי, אנא - עצתכם הטובה!
תפני ל"מרכז הצריבות" עם הרבה נסיון בתחום 02-6524956

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגי ד;1931178:
תוכנת ההפעלה קרסה במחשב, טכנאי מחשבים פתח לי את החומרים לא דרך ווינדאוס, העתקתי הכל לדיסק חיצוני. וכעת, לאחר שהותקנה תוכנת הפעלה חדשה אני מעתיקה את החומר מהדיסק למחשב.
ע"י גזור הדבק.
וכעת לאחר ההעתקה, אני מגלה שהמזוודה הכי כבדה עם כל התמונות של הילדים והמון דברים אישיים חדשים- לא נפתחת!!!!!!!!!!!!!!!

בדיסק החיצוני - התיקיה ריקה (כי עשיתי "גזור")
ובמחשב מצד אחד במאפיינים הוא מראה לי 118 GB אבל לא מאפשר לפתוח
שולח הודעה : אירעה שגיאה לא ידועה, חלק מהקבצים שלך לא הועתקו!
והוא לא פותח שום קובץ מכל המזוודה.
אני א ב ו ד ה !!!

מה עושים?

מה זה "מזוודה"?

• הוסף לסימניות
אהה עכשיו שאני קולט מה זהת אני נזכר שהיה לי מקרה דומה לפני כמה שנים, ואז למדתי לא להשתמש בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1931768:
אהה עכשיו שאני קולט מה זהת אני נזכר שהיה לי מקרה דומה לפני כמה שנים, ואז למדתי לא להשתמש בזה.

לא להשתמש במה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה