הצילו!!!!!

• הוסף לסימניות
אני מכניסה את הכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן והמחשב לא רואה בכלל שהוא קיים!!!!

מה עושים????

עזרה דחוףףףףף

• הוסף לסימניות
אל תגעי בו ותעבירי לטכנאי !!!
קרה לי גם. וירוס תקף את הכרטיס וכאילו מחק אותו טכנאי מוסמך יכול למשוך חזרה את החומר

• הוסף לסימניות
מה מחק את הכרטיס?
זה לא שאין תמונות, זה כאילו אין כרטיס!!!
לזה התכוונת?
הכרטיס שלי לא מסתובב בשום מקום, רק במחשב שלי.
אז אולי זו בעיה במחשב?

• הוסף לסימניות
אולי הבעיה בקורא כרטיסים ולא בכרטיס עצמו?

• הוסף לסימניות
יכול מאוד להיות שהבעיה בקורא

כן ולזה התכוונתי הכרטיס מלא ואיאפשר לראות את התמונות

• הוסף לסימניות
בעלי טכנאי ,
שחזר המון כרטיסים והציל את החומר
הנה הטלפון שלו אם את צריכה
0533110844

• הוסף לסימניות
כשזה קורה לי, אני מפעילה את המחשב מחדש ואז הוא מזהה את הכרטיס.

• הוסף לסימניות
תנסי להעביר את התמונות כשהכרטיס במצלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירים במעלו;2421863:
כשזה קורה לי, אני מפעילה את המחשב מחדש ואז הוא מזהה את הכרטיס.

תודה !!!!!
זה עבד !!!!!!

• הוסף לסימניות
לפעמים זה אחד המגעים שרופף. מזיזים לפה ולשם עד שהמחשב קורא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה