הצילני מיד אחי... עושק לאור היום!!!

• הוסף לסימניות
בבני ברק זה תמיד כך, החניה עולה הון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1256133:
בבני ברק זה תמיד כך, החניה עולה הון.

תזכורת: לא מדובר בבני ברק!

מדובר בפריפריה עם שטח למכביר...

• הוסף לסימניות
זה הנוסח כאן בארץ שלנו, בכל מקום, ממשרדים ממשלתיים דרך הבנקים עד למתווכים פרטיים וכו', "כל דאלים גבר"
וכבר כתוב במשנה "אנשי אמונה אבדו"
וה' יעזור שנזכה בקרוב לגאולה השלימה

• הוסף לסימניות
ואם לא תקנו מה יקרה?
תחנו ברחוב הסמוך, וכתחזרו מקניות לפני הבניין לכמה דקות, אם ישארו לו חניות כנראה הוא יוזיל אותן בסוף.

• הוסף לסימניות
דווקא בקטע הזה ממש אין בעיה
כי על פי רוב הם לא סוגרים את החניות
אלא מוכרים מה שיכולים והשאר נשאר ללא בעלות וחונים שם
רק שאין ביטוח שמחר כל השכנים קונים רכבים ואין מקום חניה
(מנסיון אישי בבנין חדש בב"ב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1256358:

נשמע לי מאוד מוכר
האם מדובר בפרוייקט בק. ג. ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1255923:
עד כמה שידוע לי זכותו לעשות כך.
מכירה פרוייקט יוקרתי ידועה שהקבלן ניסה למכור בנפרד ובמחיר מופקע את החניה, הקונים החליטו יחד לא לרכוש מידיו שום חנייה עד שהוא נכנע.

נכתב ע"י efrat1;1255941:
תתייעצי עם עו"ד ...

קודם כל צריך לבדוק מי העשיו פה ומי היעקב צריך ללכת לרב ולבדוק מי צודק על פי הלכה
ורק אז להתקדם בהתאם [ראה חזון איש אמונה וביטחון כמדומני פרק ב']

• הוסף לסימניות
אני חושב שהפקעת השערים אסורה על-פי ההלכה.

וזה דוגמא מצויינת לניצול ציני של הכרח של בן אדם אחר.

במקרה הזה בן אדם קנה דירה. כדי לגור בה. ואם יש לו רכב. הוא חייב חניה אין לו אפשרות אחרת.
ולמכור את זה במחיר מופקע זה ניצול של הכרח שיש לבן אדם בצורה צינית.
במיוחד שהמחיר של החניה לא הוברר מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1256358:

הייתי אומר ל"מאכער" שאתייעץ עם עו"ד.

• הוסף לסימניות
אני לא מבין את המהומה, ולמה אתם צועקים נוכל?
מי שקונה דבר גדול כמו דירה ולא בודק שהכל כתוב וחתום, הוא או תמים או נאיבי והכי מתאים טיפש.

אבל מישהו פה הציע, שתתבעו ממנו וועד בית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האורות;1257408:
אני לא מבין את המהומה, ולמה אתם צועקים נוכל?
מי שקונה דבר גדול כמו דירה ולא בודק שהכל כתוב וחתום, הוא או תמים או נאיבי והכי מתאים טיפש.

אבל מישהו פה הציע, שתתבעו ממנו וועד בית.

ואם הוא תמים ונאיבי (שאני לא מסכים עם ההגדרה הזאת) מותר לגנוב אותו??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה