כללי הציעו לי הצעה מעניינת

• הוסף לסימניות
להכין לחברה גדולה מאד בשוק שמתמחת בשיווק ובפרסום
(מתנות לקידום מכירות, לוועדי עובדים וגם מיתוג עסקים ועוד.)
את הגרפיקה להדפסה על חולצות, מדובר בעיקר על לוגואים של חברות.
העבודה לדעתי, די טכנית ולא דורשת הרבה.
מה שכן, הם דורשים זמינות ומהירות עבודה. מהרגע להרגע.
התרשמתי מאד שזאת חברה משומנת, שנראה שמסוגלים לתת הרבה עבור זה.

הם פנו אלי בתור פרילנסרית, ומשלמים פר עבודה.
אשמח אם תביעו את דעתכם על תמחור עבודה מסוג כזה.

הבנתי גם שיש להם הרבה עבודות מהסוג הזה.
כך שאפשר להסתמך על זה גם בתור משכורת בסוף החודש.

בבקשה, הצעות הגיוניות על פר יחידה.

• הוסף לסימניות
43 צפיות.
אחת מכם וודאי יודעת.

בבקשה. אני חייבת תשובה בשבילם ...
(בעיקר בשבילי).

בבקשה...

• הוסף לסימניות
70 ש"ח זה הרבה או קצת
בשביל הכנת גרפיקה אחת?

• הוסף לסימניות
אל תסתמכי על חברות משומנות. כי הם לא תמיד יספקו עבודה.וגם את צריכה לדעת בערך כמה עבודות הם יתנו לך בחודש ולפי זה לתמחר את ההנחה שתרצי לעשות להם.
או שתסגרי איתם מינימום עבודות חודשי באיקס כסף ומכמות עבודה מסוימת יורד המחיר.

• הוסף לסימניות
ותמיד ישלמו שוטף +++

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה נדרש לכל עבודה.
נשמע שמישהו שם ממש גרם לכם לרצות את העבודה. צריך להזהר עם התמחור כי זה נשמע לי פתח לזה שתגישו תמחור של 70 ש"ח. ואז יבקשו מכם עבודה של 500 ש"ח ויאמרו אה חשבנו שזה 70.
להיות נורא ברורים על סוג העבודה (נשמע שזה שם ממש לא ברור שהמזכירה אומרת משהו כמו בסגנון של אה משהו פשוט כמו לשים לוגואים וכו') ואז כשמי שאחראי באמת על העבודה רוצה דברים הרבה יותר ]מורכבים.

• הוסף לסימניות
הם אמרו שיש להם בערך 2 הזמנות כאלה ליום.
ס"ה כ- 40 +- הזמנות בחודש.

אם אציע להם 70 ש"ח לגרפיקה אחת (הטכנית והפשוטה ביותר, יש מורכבים יותר)
אגיע ל- 2,800 ש"ח בחודש.

עדיף להציע להם לעבוד בתור משכורת בסיס של 3,000 ש"ח לחודש. על כל ההזמנות שיתקבלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1140091:
לא הבנתי מה נדרש לכל עבודה.
נשמע שמישהו שם ממש גרם לכם לרצות את העבודה. צריך להזהר עם התמחור כי זה נשמע לי פתח לזה שתגישו תמחור של 70 ש"ח. ואז יבקשו מכם עבודה של 500 ש"ח ויאמרו אה חשבנו שזה 70.
להיות נורא ברורים על סוג העבודה (נשמע שזה שם ממש לא ברור שהמזכירה אומרת משהו כמו בסגנון של אה משהו פשוט כמו לשים לוגואים וכו') ואז כשמי שאחראי באמת על העבודה רוצה דברים הרבה יותר ]מורכבים.

לא. אני יודעת בבירור במה מדובר.
ישבתי עם מנהל העבודה והוא הראה לי בדיוק מה הוא רוצה.
הוא הראה לי גם דוגמאות של עבודות קודמות.

הוא לא המנכ"ל הראשי. ס"ה בורג במערכת ולכן אין לו עניין לנצל.
הם כבר 20 שנה בתחום והם משלמים יפה. זה מה שהבנתי מהם.

• הוסף לסימניות
זה לא משנה כמה כסף לבד. זה משנה ביחס של כמה זמן מול כמה כסף.

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר
אנחנו עבדנו פעם עם בית עסק של הדפסת חולצות
הרבה מהחולצות הן באמת ללא עיצוב מיוחד אלא לוגו + טלפון ומקסימום עוד שורה של סלוגן...
ואם הם באמת גדולים, אז יש גם יותר מ2 ליום...

מה שכן, חשוב לבדוק שלא יעכבו לכם תשלום בגלל הלקוח שלהם,
היה לנו פעם תשלום שעוכב בגלל שהלקוח שהזמין את החולצות, לא גמר לאסוף את הכסף מכל התלמידים/חברים.... [לא יודעת מי, מקבלי החולצות...]

בקשר למחיר אין לי מושג, אני לא מתחום הגרפיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1140104:
זה לא משנה כמה כסף לבד. זה משנה ביחס של כמה זמן מול כמה כסף.

העבודה עצמה לא אמורה לארוך זמן רב. לדעתי 20 דק' עד חצי שעה לפי הערכה.
חשבתי בהתחלה באמת לקחת סכום נמוך משמעותית על יחי' בגלל הנתון הזה.

אבל גורמים מהצד העירו את תשומת ליבי שאני לא נותנת זמן. אלא ערך.
והערך שווה את ה- 70 ש"ח.

אם מישהו מכם מסכים עם הדעה הזו. אשמח לקבל צלצול.
אהיה חזקה יותר בעצמי.

• הוסף לסימניות
תני את ההצעה שלך אבל לא בתור חד משמעי אלא תשאירי פתח להתמקח ותבדקי את התגובה ולפי זה תמשיכי הלאה אם התגובה תדהמה מוחלטת תצטרכי לבדוק מה היה קודם עם מי הם עבדו ולמה הם הפסיקו

• הוסף לסימניות
הסכום שאת מציעה נשמע סביר וכשאת סוגרת על סכום כזה, אפילו שהם לא חושבים על לנצל, תמיד יכול להיות שיעשו זאת מחוסר מחשבה או ידע, ע"כ תכיני מסמך קטן של חוזה עבודה שבו מס' המקסימום של העבודות בחודש והמקסימום שתתני לעבודה-לדוג': הכנסת לוגו מוכן + כיתוב, הפיכה לצבע אחד או מס' צבעים וכו'. וכן לכתוב שעל עבודה מורכבת מזה אם תדרש תתמחרי בנפרד ע"פ המורכבות, כך לא תתני פתח להתמקחויות בסגנון של "תעשי לי עבודה גדולה ע"ח מס' עבודות קטנות" ותמנעי וויכוחים מראש. (אלא אם לא אכפת לך)

• הוסף לסימניות
ומה המינימום זמן שניתן לדרוש שעבודה כזו תהיה מוכנה
ואלו שעות נקראות שעות עבודה?- אם ביקשו ממך עבודה ב12 בלילה, האם ניתן לדרוש אותה ב-7 בבוקר, כי כבר עברו 7 שעות???!!
ובעבודה פשוטה כדאי לפרט. לדוגמא: קבלת לוגו באיכות, ללא שינוי צבע, ללא צורך בבניה מחודשת, והוספת שורת סלוגן אחת.....
בהצלחה!!
וכמובן לא לשכוח להוסיף סעיפים על התשלום, כל כמה זמן יהיה תשלום, (כל 1 לחודש) בעבודות מורכבות יותר... וכדו'....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה