לכל מי שרצה משלוח מנות בקונספט שחור לבן \ חתן כלה וכו':
* המקרונים היו אמורים לצאת בצבע לבן, לאחר עבודה קשה הם יצאו זהובים יותר וגם נסדקו
ויקרא שמם בישראל 'מקרונים סדוקים', כביכול הרי זה בדיוק מה שרציתי שיצא
* העוגות נכנסו לצלופן, אין לי תיעוד של זה
* משקה המרשמלו ממתכון זהה למה שהעליתי קודם, ללא שימוש במרשמלו ורוד.
* הקופסא הלבנה הונחה מעל הקופסא השחורה שנקשרה אף היא בסרט זהה. (בתוך השחורה אלבום חתונה\מתנה)
![]()
![]()
www.prog.co.il
www.prog.co.il
אני גם מחפשת לחתן כלה ושושבנית וחשבתי לשלוח ערכה לשבת שבע ברכות (כי יוצא צמוד לשבת)אני מחפשת את שני הבנים שלי לחתן וכלה
משלוח מנות להורים- מזודה לחופה הזמנתי מזוודה קטנה מאליאקספרס בפנים מכניסה כל מיני דברים שקשורים כמו בקבוק יין שבע תמונות של התחפושת עם איחולים - סדר שבע ברכות, מרשמלו בצלופן, שוקולד אבנים צבעוניות - נצנצים שזורקים על החתן וכו'...
ולידידים וכו' הזמנתי שקית יפה ועל זה כיתוב תודה שהשתתפתם בשמחתנו... פורים שמח..
אני גם מחפשת לחתן כלה ושושבנית וחשבתי לשלוח ערכה לשבת שבע ברכות (כי יוצא צמוד לשבת)
תודה!חשבתי גם על הרעיון הזה , אך לא יודעת איך לבצע אשמח לרעיון להשראה
אשמח אם תוכלי להעלות תמונהאין לי תמונה כרגע
אבל עשיתי מגש מחולק של פיצוחים, שקית צלופן קטנה של פופקורן ופחית קולה,
הדפסתי מדבקה עגולה בגודל המגש בכיתוב
'שמור לצוועטנץ'
יצא חמודדד!! ממש התלהבו על זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //