הציפורניים שלי!

• הוסף לסימניות
ידוע לי שהאדמו"ר מתולדות אהרן שמשמש כמוהל ועוד מוהלים משתמשים בלק ג'ל כדי לחזק את הצפורן שלהם, אני שואלת לצורך מוהל שכבר תקופה חשב להשתמש בזה, האם כמו שכתבתם זה רק הורס?, במקרה וזה הורס, זה יקשה עליו נורא בכל ברית, תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני יכולה לומר לך שגם לי הן נהיו דקיקות ושבירות. הפסקתי לכמה חודשים (והיה קשה בלי לק ועם ציפורן דקיקה) והן השתקמו והתעבו חזרה.
מה שכן, חזרתי ללק. בקשתי שיורידו לי בשיטה הישנה אבל זה לוקח זמן וזה היה ערב ר"ה אז כן הורדתי ען המכשיר. נקווה לטוב...
הפסקת לכמה חודשים לשים לק ג'ל, או גם לק רגיל?

• הוסף לסימניות
ידוע לי שהאדמו"ר מתולדות אהרן שמשמש כמוהל ועוד מוהלים משתמשים בלק ג'ל כדי לחזק את הצפורן שלהם, אני שואלת לצורך מוהל שכבר תקופה חשב להשתמש בזה, האם כמו שכתבתם זה רק הורס?, במקרה וזה הורס, זה יקשה עליו נורא בכל ברית, תודה רבה
את בטוחה שהוא שם לק ג'ל?o_O
אולי רק לק מבריק?
יש כאלו לקים שהם מחזקים את הציפורניים, אבל ג'ל?!

בכל אופן, לק ג'ל גורם הרס כלשהי לציפורן. זה ידוע.
יתכן שלציפורן של גבר יהיה הרס מוקטן, היות ונשים רגישות יותר :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מבינה בזה, כנראה שבאמת זה רק לק שקוף מבריק, ואת אומרת שזה מחזק ולא מחליש?

• הוסף לסימניות
מבקשת שלא ישייפו לי את הציפורן לפני המריחה של הלק
והלק תופס?? למה לי אמרו שאי אפשר לעשות בלי לשייף?
הפדיקורית אמרה לי שכשהיא מורידה את הלק היא משאירה שכבה שמגנה וכולי... זה באמת עוזר?

• הוסף לסימניות
והלק תופס?? למה לי אמרו שאי אפשר לעשות בלי לשייף?
הפדיקורית אמרה לי שכשהיא מורידה את הלק היא משאירה שכבה שמגנה וכולי... זה באמת עוזר?
תופס האמת פחות אבל לי זה שווה

• הוסף לסימניות
היי
מחפשת המלצה על מכשיר זול ליבוש לק ג'ל לשים בבית
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה