כללי הצלה... איך כותבים מימין לשמאל?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אולי בכ"ז.....

• הוסף לסימניות
את צריכה להתקין גירסת שתומכת בעברית - אפשר להוריד ל-30 יום ניסיון מהאתר של אדובי

• הוסף לסימניות
כתיבה משמאל לימין

לא קראתי את כל מה שכתבו לפני אבל אולי אם אין ברירה: לכתוב אות ועם היד השניה להיות על החיצים ואז אות וחץ ימני (לא בדקתי) ועוד אות...

מקוה שאני עוזרת ולא להפך... ;)

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר לה, כי היא לא מקלידה בתוכנה אלא מדביקה מקובץ חיצוני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית 100;938921:
לא קראתי את כל מה שכתבו לפני אבל אולי אם אין ברירה: לכתוב אות ועם היד השניה להיות על החיצים ואז אות וחץ ימני (לא בדקתי) ועוד אות...

מקוה שאני עוזרת ולא להפך... ;)

חץ שמאלי

• הוסף לסימניות
א"א, בכל אופן בCS5 בגירסא האנגלית.
מה שעשיתי כשהייתי צריך יישור דו צדדי, שמתי את הטקסט בוורד במידות שהייתי צריך אותו, שמרתי לPDF והעברתי אותו לאינדי. ערבי משהו אני יודע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;926616:
בcs6 אין בכלל דבר כזה גירסת me. יש גירסה "בינלאומית".
ובגירסה הבינלאומית קיימת אופציה לטקסט ME.
רק צריך לבחור כך בחלון ההגדרות, בלשונית type.
צפה בקובץ המצורף 149759
הידיעה שאולי יש פיתרון ואני סתם מסתבכת כל פעם מחדש קצת מתסכלת...
ולכן אני מקפיצה שוב...

אולי אולי יש כאן מומחי אינדיזיין, שיכול לגלות לי הסוד. איך הופכים את האינדיזיין לגירסאת me?

את הפוטושופ הצלחתי לסדר, עם החלון ששיע העלה צילום מסך שלו.
אבל באינדי אני לא מוצאת את השורה הזו בהגדרות!
(גם באילוס' לא הצלחתי, אבל האינדי הכי דחוף...)

תודה מראש...
וסליחה על ההקפצה...

• הוסף לסימניות
נכון רק לפ"ש, למיטב ידיעתי.
נסי להשיג גרסת ME.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה