כללי הצלה דחופה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כאשר אני נגשת לקובץ באינדיזיין בעיקר בטקסט
התוכנה עובדת באיטיות מזעזעת!!
לדעתי זה נובע מבעיה בסגנון טקסט, כאשר הסטייל הוא בפלוס האיטיות בשיאה
אין אפשרות לעשות לכל תיבת טקסט סגנון חדש היות ואין לדבר סוף...
חשוב לציין שהבעיה היא רק בקבצים שעובדים על אותו סגנון טקסט מוגדר מלכתחילה בספריה מסוימת.

תודה מראש לכל הניגשים לעסוק בהצלת הפרויקט!!!
ה' ישלם שכרכם!

• הוסף לסימניות
אם התוכנה מקורית וקניתם אותה ב"קוויקסופט"
ניתן לפנות במייל ליוסי מעוז: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לכבות את כל הדברים שדורשים "עדכון חי"
כולל סרגל כלים עליון שמציג את תכונות התו/ הפיסקה
ואת סרגל העמודים בצד
את בדיקת התקינות למטה
ולשנות את ההגדרות בהעדפות.

זה אמור לפתור בערך 20% מהאיטיות, לכל השאר אין לי פתרון.

• הוסף לסימניות
לסגור תוכנות וקבצים לא שימושים הפתוחים

• הוסף לסימניות
לעבוד על קבצים קטנים יותר, ע"י שימוש ב book
להקטין איכות תצוגה של קבצי תמונה
לבטל תצוגת preview, בעיקר בחלונית העמודים

• הוסף לסימניות
אם זה בקובץ ספציפי, כנראה שיש בעייה בייבוא הטקסט (מוורד עפ"י רוב), כשאינדיזיין לקח איתו סגנון פיסקה שבנוי מנתונים של Complex וLatin ביחד, וכידוע הוא לא מסתדר איתו.

אם מדובר בזה, הייתי מציע לך לשלוח את הקובץ להארבס, ולבקש ממנו יפה שינסה לעזור לך.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;514173:
אם זה בקובץ ספציפי, כנראה שיש בעייה בייבוא הטקסט (מוורד עפ"י רוב), כשאינדיזיין לקח איתו סגנון פיסקה שבנוי מנתונים של Complex וLatin ביחד, וכידוע הוא לא מסתדר איתו.

אם מדובר בזה, הייתי מציע לך לשלוח את הקובץ להארבס, ולבקש ממנו יפה שינסה לעזור לך.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לפני שאני מטריחה את הארבס, יש אולי משהו שאוכל לעשות בעצמי?
תודה.

• הוסף לסימניות
תבדקי שהתצוגה של הדפים היא לא לפי high quality display
שזה ממש מכביד על המחשב!

קבצים מצורפים

• Picture 1.png
    KB 15.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;514565:
לפני שאני מטריחה את הארבס, יש אולי משהו שאוכל לעשות בעצמי?
תודה.
לא מה שידוע לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה