כללי הצלה - התקנת מברשות בפוטושופ-איך??

• הוסף לסימניות
מה שעשיתי: נכנסתי למחשב שלי, כונן C, אח"כ:
program file-adobe-adobe photoshop cs2-presets-brushes
ולשם הדבקתי את המברשות החדשות, שיער ועוד כמה במקרה שלנו, דבר ראשון זה לא הופיע בתוכנה, וגם כשניסיתי לטעון לבד, לא הופיעו לי הקבצים האלה בכלל. כשפתחתי המחשב שלי.. וכו', לא דרך התוכנה - ראיתי אותם שם. יש למישהו הסבר או דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
כן. לא כיבוי והדלקה, הפעלה מחדש. יש הבדל?

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא מתקינה אפעם דרך שם, אלא - - -
שומרת את המברשות בתקייה מסויימת במחשב,

ואז דרך load brushes, מגיעה לאותו מקום ששמרתי את המברשות, וזהו - - -

יש עניין מיוחד להתקין בדרך שלך?

• הוסף לסימניות
לא, אין, רק אלו ההוראות שאצלי... וזה נשמע די הגיוני, כמו כל דבר אחר שאת מוסיפה לתוכנה.

• הוסף לסימניות
אופס.. אני מנסה תוך כדי את שיטתך (בלה בלה..) וזה פשוט עובד, איזה יופי. ממש תודה! ותודה לכל שאר המתענינים..

• הוסף לסימניות
פוטושופ בעברית?
יתכן שיש תיקית מברשות נפרדת לעברית ואנגלית, תחפש את אותה תיקיה עם HEB.
presets-HEB.
תעדכן אם זה עובד.

• הוסף לסימניות
אפשר לבחור סגנון המברשת שנמצאת בתוך המחשב ולגרור לתוך פוטושפ פתוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;64561:
פוטושופ בעברית?
יתכן שיש תיקית מברשות נפרדת לעברית ואנגלית, תחפש את אותה תיקיה עם HEB.
presets-HEB.
תעדכן אם זה עובד.

גם לאחר מכן יש לך להטעין אותם מתוך הספריה בתוכנת פוטושופ
פוטו שופ לא מטעינה את כל הקבצים שיש לה בתקיה לבד כמו תקית פלטרים אלא אתה צריך לעלות אותם

• הוסף לסימניות
איזה קטעים...
כשאתה עושה LOAD מהפוטושופ הוא מגיע לתיקיה של אדובי שנמצאת ב:
C:\Documents and Settings\גד\Application Data\Adobe\Adobe Photoshop CS3 ME\Presets\Brushes
ישנה עוד תיקיה שבה מאוחסנים הקבצים האלו.. והיא ב:​
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Brushes

תנסה להכנס לאחת מהתיקיות האלו ותמצא את הכל..

• הוסף לסימניות
הפוטושופ הוא באנגלית, לא זה הענין. חוץ מזה, שכפי שכתבתי, כבר הכנסתי את המברשות לפי שיטתה הפשוטה של 'בלה-בלה'. וgadk, לא הבנתי מה החידוש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה