הצלה!!!!! מה עושים בימי החנוכה עם שני בנים מ-ש-ו-ע-מ-י-ם בני שנתיים ושלש???

• הוסף לסימניות
אצלנו יש קיטנה לשבוע ב20 ש"ח
(אני לא נרגעת, 2 בנות בנות 12
עשיתי חשבון, יצא שיחד הן מרוויחות 83 אג' לשעה! כלומר, כל אחת 41.5 אג' לשעה! מקווה שזה פייר לשלוח לקיטנה שלהן :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1137393:
אז תדעי שהבנים שלי בחיידר בחופש מ1 כל יום.. (אין אחה"צ בחנוכה) ומיום שני -עד שישי חופש לגמרי!!!!

טוב הבחורצ'יק שלי מסיים ב2:30 עד שהוא מגיע עם ההסעה כבר כמעט הדלקת נרות.
יש להם חופשה מחר וביום ראשון (אני מתכוונת לנצל את היום הזה לטיול משפחתי נחמד).

• הוסף לסימניות
אכן...אחותי "יורדת" עלי שלי יש חבורת בנים יפה ב"ה ולה 3 בנות עדינות וענוגות...
אבל כעת אני זו שצוחקת אחרונה...(-:
(מה גם שאצלנו רק ראשון שני חופש)

• הוסף לסימניות
תכיני בצק לעוגיות, תזמיני עוד ילד בגילם מהשכנים ,ותני להם להכין צורות.נחשים או עם תבניות פלסטיות קטנות,
יהיה לך שקט לפחות שעתיים, והם יהנו מהאכילה עוד שעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1137339:
לא, לא סרבול בכלל פשוט מטפסים על הקירות מרוב שיעמום, רגילים לתעסוקת נון-סטופ בגנים.

ובן השלוש לגבי הגזירה-מאז שעשינו לו חלאקה, אני נחרדת, יום אחד גילה מספרי צפרניים של תינוקות, הוא לקח והתחיל ללכת, תפסתי אותו ושאלתי אותו מה הוא עושה איתם, הוא עדכן אותו בתוכניותיו לספר את אחותו התינוקת...

אז תלמדי אותו שגוזרים נייר
כי הידע שלו עד כה בגזירת הפאות שלו

• הוסף לסימניות
קצף גילוח, לא מוריד להם את השערות ביידים??
אני באמת שואלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1137495:
קצף גילוח, לא מוריד להם את השערות ביידים??
אני באמת שואלת.

לא. :)
קצף גילוח נועד להגעת האזור לאחר הגילוח

ומנסיון עם ילדים זו חויה כייפית מאוד!!
אפשר למרוח על הפנים והצואר בשביל התחושה,רק להזהר עם הקטנים שלא יכנס לעיניים..
ותכינו מצלמה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1137552:
לא. :)
קצף גילוח נועד להגעת האזור לאחר הגילוח

לא ולא :):)
קצף גילוח כשמו כן הוא מורחים לפני הגילוח...לאחרי הגילוח מורחים דברים שמתחילים במילה...אפטר...

קצף גילוח זה סוג של סבון והשימוש בו מותר כמו בסבון לא בעיניים ובפה.
ראיתי שאפשר לעשות מהקצף בובות שלג וכד"ו

אם אתם הולכות על היצירה עם הקצף, תקנו כמובן את הזולים ביותר ולא את המותגים היקרים.

• הוסף לסימניות
הכנת סביבון מצייר

חומרים נדרשים:
דיסק, דף לבן (או בלי) מדבקות , לורד (עדיף מחיק).
כייף של יצירה מגיל 3 ומעלה.

קבצים מצורפים

• MVI_3011.AVI
    KB 944.9 · צפיות: 0
  • לכידה.JPG
    KB 33.2 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה