שיתוף הצלחה תמיד באה דרך מסלול של---

• הוסף לסימניות
הי , צהרים מעולים פורם מעצבים גרפים~

כהמשך לשיתוף שלי פה וכקיום הבטחה , אני היום עם ׳המשכשיתוף׳ מיתוג קירות המתנ״ס

אז כמה מילים - כי אי אפשר בלי:)
הצלחה תמיד באה דרך מסלול של הרחבת התודעה ולמידה - שמעתם על זה?
כשקיבלתי בקשה ממרכז דיגיטלי - מתנ״ס ביתר, למיתוג קירות קצת היססתי , מעולם קודם לא מיתגתי קירות ובטח שלא בסדר גודל כזה.
אבל אני אוהבת ללמוד ודברים חדשים מזרימים לי דם כתום , אז חפרת ברשת על מיתוג קירות
חפרתי קצת ל @רותיש, ו @EPaP המהממות ,
עוד חפירה באתרים שונים של דפוסים , תקייה שמנה שנאספה עם מגוון תמונות של השראות וכיוונים
ו---- נשאר לי לחפש דפוס אמין וטוב , מישהו מקצועי שיודע את העבודה , בזכות @102 שעזרה לי על לא עוול בכפה-----
(מיתוג מדהים שעשתה בעבר ללקוח שלה עם שיתוף שאי אפשר לשכוח גרם לי לעשות חיפוש קצר שהוביל אותי לפוסט - ומשם הדרך קצרה למצוא מי הדפיס והדביק כ״כ מקצועי ...)
הגעתי לאקסטרה שלטים - זוג מדהים עם שירות שלא מוצאים וכמובן - האיכות , וואו ההבנה בחומרים ורעיונות פרקטיים , נכבשתי!
עכשיו יש לי מספיק חומר וידע - מלי מאקסטרה נתנה לי כמה טיפים להתחלה , ויצאנו לדרך~

התוצאה - לשיפוטכם ;)
הלקוחה מאושרת ולי נשאר רק למצוא זמן לבוא למשש את הקירות מקרוב :)

מעלה תמונות מהשטח , בלי סינון...
התמונות לא משהו בכלל באיכות, בצבע ובזווית הצילום - בינתיים זה מה שיש בהמשך מאמינה שיהיו לי תמונות יותר מקצועיות - מחכים לציוד חדש לחדרים ונראות מסודרת יותר.

חדר 1
IMG-20220119-WA0126.jpg

IMG-20220119-WA0104.jpg

חדר מנהלת:
IMG-20220119-WA0194.jpg

IMG-20220119-WA0134.jpg

חדר 3:
IMG-20220119-WA0199.jpg

IMG-20220119-WA0197 (1).jpg

זה אמור להיות קיר עם לוח... בהמשך
IMG-20220119-WA0200.jpg

IMG-20220119-WA0201.jpg

חצי מסדרון: (חציו השני עדין לא צולם ;) )
IMG-20220119-WA0180.jpg

הסרטה קטנה

עכשיו הרמקול עובר אליכם:)

• הוסף לסימניות
חן חן~
:)
תמיד כיף לשתף פה

• הוסף לסימניות
וואו!
חתיכת השראה!

לייק!

• הוסף לסימניות
יעל היקרה
וואוו אחד גדול!!!
צבעוניות שובת לב
והכחול העמוק הוא קונטרה מושלם לחגיגה

אהבתי מאוד
ואיזה כיף שבזכותי הגעת לאקסטרה...

ויעל, אין לך מה להסס על שום עבודה
את מעולה!!!

• הוסף לסימניות
וואו תענוג!

כמה נחת לראות תוצאות כאלה - - -

• הוסף לסימניות
וואו!
חתיכת השראה!

לייק!
like - you
יעל היקרה
וואוו אחד גדול!!!
צבעוניות שובת לב
והכחול העמוק הוא קונטרה מושלם לחגיגה

אהבתי מאוד
ואיזה כיף שבזכותי הגעת לאקסטרה...

ויעל, אין לך מה להסס על שום עבודה
את מעולה!!!
התרגשות נרשמה בקהל כשנצפתה הודעה מהניק המיוחס @102
:)
תודה אלופה!
ובאמת יש לך קרדיט ענק על ההפקה הזו - כי כמו אקסטרה לא הייתי מוצאת

וואו תענוג!

כמה נחת לראות תוצאות כאלה - - -
וגם נחת לקבל תגובות כאלה

• הוסף לסימניות
יפייפה!
הצבעוניות מדהימה
ועשית דברים מעניינים עם קאפות וחיתוכים
שילב קירות מלאים צבע וקירות עם חללים לבנים

מקסים!

• הוסף לסימניות
יעל אלופהה
מה יהייה איתך??
זה מהמם הצבעים והמבנים הגאומטרים
הסופר עדכניים
מאלףף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה