דרוש מידע הצלחתם להשיג באסינט באל-על לתינוק בן 10 חודשים? יש סיכוי?

• הוסף לסימניות
יש לי טיסה ארוכה באל על (ניו יורק - נתב"ג) - אני והבייבי לבדי, ובאסינט יכול מאוד לעזור
דא עקא שלפי הכללים היבשים מעל 9 חודש הם לא נותנים
מכירים דרך \ שכנוע מרגש שהם יסכימו לתת?

• הוסף לסימניות
לדילים את לא אמורה לומר את מס' החודשים, ואם ישאלו מה המשקל את יכולה לומר פחות.

• הוסף לסימניות
יש לי טיסה ארוכה באל על (ניו יורק - נתב"ג) - אני והבייבי לבדי, ובאסינט יכול מאוד לעזור
לגיסתי נתנו עכשיו בשביל תינוקת בת שנה וחצי
מה שכן היא קטנה בגוף
כדאי לבוא מוקדם ולנסות לתפוס עוד בצ'קאין
ולבקש בביטחון בלי להזכיר את ענין הגיל

• הוסף לסימניות
כן קיבלנו לתינוקות בני 10 חודשים בלי לשכנע

• הוסף לסימניות
מניסיון בשנה האחרונה, המדיניות של אל על זה לשריין מראש. אם יש - הם אמורים לתת בכיף, לא מתעקשים על הגיל.
בפועל יצא שטסנו 3 פעמים בשנה האחרונה עם תינוקת והזמנו כרטיסים בטווח של כמה שבועות / ימים בלבד מראש ובכל הטיסות זה כבר היה תפוס.
ההמלצה שלי להתקשר אליהם ולבקש בהקדם- סיכוי סביר שבעונה הזאת יהיו עוד תינוקות בטיסה
ושיהיה לך בהצלחה- זה גיל ממש קשוח לטיסה ועוד לבד... תתארגני עם מלא תעסוקה ומנשא טוב זה ממש מציל! (אני הייתי שוקלת ברצינות לשלם מושב נוסף אם יש אפשרות, זה ממש יכול להקל)

• הוסף לסימניות
מניסיון בשנה האחרונה, המדיניות של אל על זה לשריין מראש. אם יש - הם אמורים לתת בכיף, לא מתעקשים על הגיל.
בפועל יצא שטסנו 3 פעמים בשנה האחרונה עם תינוקת והזמנו כרטיסים בטווח של כמה שבועות / ימים בלבד מראש ובכל הטיסות זה כבר היה תפוס.
ההמלצה שלי להתקשר אליהם ולבקש בהקדם- סיכוי סביר שבעונה הזאת יהיו עוד תינוקות בטיסה
ושיהיה לך בהצלחה- זה גיל ממש קשוח לטיסה ועוד לבד... תתארגני עם מלא תעסוקה ומנשא טוב זה ממש מציל! (אני הייתי שוקלת ברצינות לשלם מושב נוסף אם יש אפשרות, זה ממש יכול להקל)תודה
תודה!!
מושב נוסף = 1,300$ זה קצת הרבה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ביררתי באלעל:
המערכת לא מאפשרת לשריין באסינט לתינוק שמלאו לו 9 חודשים
א ב ל אם יש באסינט פנוי במטוס ניתן לבקש והצוות יחליט על פי שיקול דעתו

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי בגיל עשרה חודשים,
נראה לי בקשנו כשהזמנו את הכרטיסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה