הצליחו למתוח לי את הסקרנות

• הוסף לסימניות
יש ברחובות מודעות שכתוב בהם בענק מנוקד

'תקיעה שברים גרגור תרועה'

מה זה הדבר, הזה?
זה הצליח להוציא לי את המוח.
למה זה יכול להיות קשור?
(אולי טיזר פרסומת לסימפונוס 2000 לבעל מקריא:))

לא, אין לי קשר לפרסומת הזו ואני לא מנסה להביא אותה לידיעת הציבור, באמת זה הצליח למתוח לי את הסקרנות.
גם אתכם זה סיקרן?

מישהו יודע מה זה?

• הוסף לסימניות
ראשי תיבות תשג"ת- תחשבו שאתם גם תוקעים...

• הוסף לסימניות
זה טיזר של בוני עולם

• הוסף לסימניות
גם אני שברתי את הראש, והיום הגעתי למסקנה שכנראה זה בוני עולם....
באמת חזק

• הוסף לסימניות
רק אני חשבתי שבאמת יש מושג "גרגור" בתקיעות?......:D

• הוסף לסימניות
זה באמת בוני עולם

• הוסף לסימניות
חזק ביותר,

הם חזקים ה'קונסקי' ו'דנציגר' האלו.

• הוסף לסימניות
קיבלנו בתיבת הדואר היום את החוברת שלהם.
אין ספק, פרסומת ברמה!

• הוסף לסימניות
איך שראיתי את המודעה מיד הבנתי
אבל מאז כל פעם שאני עוברת לידה, אני מזיזה את הראש הלב צועק לי 'לא לראות!'
כי זה הצליח כ"כ לזעזע אותי, מיד חשבתי על אישה בעזרת נשים ששומעת את היבבות הקטנות של השופר וחולמת על התינוק שאין לה ופורצת בבכי, קשה לחשוב על זה...
עלי הם הצליחו...
ה' יפקוד ברחמים את כל העקרות שבעמ"י,
לפחות אם לא לתרום להם אז להתפלל על חשוכי הבנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1380116:
איך שראיתי את המודעה מיד הבנתי
אבל מאז כל פעם שאני עוברת לידה, אני מזיזה את הראש הלב צועק לי 'לא לראות!'
כי זה הצליח כ"כ לזעזע אותי, מיד חשבתי על אישה בעזרת נשים ששומעת את היבבות הקטנות של השופר וחולמת על התינוק שאין לה ופורצת בבכי, קשה לחשוב על זה...
עלי הם הצליחו...
ה' יפקוד ברחמים את כל העקרות שבעמ"י,
לפחות אם לא לתרום להם אז להתפלל על חשוכי הבנים

עדיין לא ראיתי ולמרות זאת מתרגשת ומצטמררת. חזק ביותר!

מצטרפת לתפילתך מכל הלב.

• הוסף לסימניות
החוברת הגיע אלי הביתה
ממש בא לבכות, מהסיפורים

• הוסף לסימניות
גם אותי זה סיקרן, וכשקיבלתי את החוברת והבנתי, וקראתי ודמעתי- תרמתי כמה שיכולתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה