הצללה למרפסת- המלצות

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה ניתן לקנות סוכך זרועות שנפתח ונסגר במחיר טוב?

כמו"כ- האם הצללה מברזנט פשוט מספקת ואיכותית?

תודה

• הוסף לסימניות
ההורים שלי עשו עכשיו הצללה מאוד יפה על הפרגולה שלהם
זה במבוק שעליו יש פלסטיק שקוף יצא מדהים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;833598:
ההורים שלי עשו עכשיו הצללה מאוד יפה על הפרגולה שלהם
זה במבוק שעליו יש פלסטיק שקוף יצא מדהים

יש לך מושג במחירים?
אולי תמונה?

• הוסף לסימניות
יש רשת הצללה עדיף לשים שכבה כפולה ומצוין! כדאי לקנות את הירוק כהה ולא השחור עולה כ30 ש"ח למטר כשמגובה הוא 4 מטר נמצא בכל חנות לחומרי בנין או טמבור.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו קניתי הצללה מבד ירוק ברזנט
יש כמה איכויות בזה תבררי
ותפרו לי טבעות בקצוות
אני מאד מרוצה
לדעתי אין צורך בכפול גם שכבה אחת מספיקה
קניתי בטמבורית-ביתר

• הוסף לסימניות
אני ברר אבל זה בטח גם תלוי בגודל השטח

• הוסף לסימניות
דיברתי על רשת הצללה ולא על בריזנט זה קצת שונה יכול להיות שמספיק שכבה אחת

• הוסף לסימניות
TK יצא לברר?
מעניין אותי ג"כ, מחירים ואיפה אפשר להשיג
כי הברזנטים הרגילים ממש מכערים את המרפסת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה