הצלת דיסק קשיח

• הוסף לסימניות
נורא ואיום
באמצע עבודה הדיסק קשיח מפסיק לעבוד
וכשאני מכניס אותו בחזרה יוצא לי הודעה האם ברצונך לאתחל את הדיסק
וניסיתי במחשבים אחרים עם חוטים אחרים ולא הולך הוא כותב שוב את ההודעה
מה עושים!!!:mad::mad::mad:
יש לי המון חומר בתוכו

(אחר המעשה אני מבכה למה לא שמעתי בקול אבא שלי שהזהיר אותי לגבות את הכל רק על גבי דיסקים)

• הוסף לסימניות
חיפשתי בשבילך בפורמים מחו"ל ואם הבנתי נכון

הם כותבים לחבר למחשב עובד ולהריץ עליו תווכנת שיחזור Tenorshare Data Recovery יש כמה והם כותבים לקחת תוכנה טובה שיכולה לשחזר הרבה גיגה ולאחר השיחזור לפרמט ואז כדאי לנסות לשחזר עוד פעם.
אחד כתב שהוא חיבר וניתק כמה פעמים בלי כל החוטים מחוברים כגוןusb וכו' ופעם אחד זה הלך לו ועשה גיבוי ואז השליך לפח את הכונן קצת יותר רגוע

מצפה שתצליח הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לך פישי! על המאמץ
לפני שאני ניגש לשחזר אני רוצה אכן לוודא שמישהו ניסה וזה עבד
כי ניסיתי פעם לשחזר דיסק און קי אחרי האתחול עם recover my fails ולא הצליח להעלות בחכתו כלום
אם מישהו מוכן לתרום מידע אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
לי היה נסיון טוב עם

final data

הצילה אותי פעמיים בכזה מקרה (ועוד לא למדתי את הלקח... מתעצלת למצוא פתרון לגיבוי)
היתרון שלה על אחרות שהיא משחזרת את הקבצים באותו הסדר שבהם הם מופיעים - עם שמירה על עצים של תיקיות, מה שלא ראיתי באחרות. יעיל במקרה של דיסק שלם שהלך ולא קובץ בודד.

ראיתי באתר שלהם שאפשר להוריד אותה ל14 יום - אבל כנראה שזו גרסה מוגבלת.

(יש לי אותה פרוצה איפהשהוא)

• הוסף לסימניות
איזה צדיקים תודה רבה

אך אני שוב רוצה לדעת אין מנוס מלאתחל ולשחזר???
וגם התכנות האלו שמופיעות כאן ישחזרו 350 ג'יגה של חומר????

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש אופציה אחרת.
זו שהבאתי שחזרה לי כזו כמות.
תתחיל באמת עם תוכנה קלה יותר - תבדוק קודם כל שאתה רואה את כל הקבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר גולד;792747:
איזה צדיקים תודה רבה

אך אני שוב רוצה לדעת אין מנוס מלאתחל ולשחזר???
וגם התכנות האלו שמופיעות כאן ישחזרו 350 ג'יגה של חומר????
מה שאני נתתי כן, אבל כמובן שצריך לשחזר לדיסק אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה