הצלת מרק פטריות מוקרם

• הוסף לסימניות
בישלתי מרק פטריות חלבי מוקרם
והשתמשתי בקצפת רגילה ולא לבישול
הבעיה היא שזה ממש המתיק לי את המרק
יש דרך להציל את זה?

• הוסף לסימניות
מלח, פלפל שחור, אבקת שום

• הוסף לסימניות
נראה לך שכדאי גם עוד שקית רוטב פטריות?

• הוסף לסימניות
אני שמה תמיד שמנת רגילה. אם המרק מתוק מדי שימי עוד כפית של אבקת מרק פטריות / בצל או קצת מלח.

חני

• הוסף לסימניות
כמה שמנת רגילה ל מרק מ- ליטר חלב 2 מים ו1/2 ליטר קצפת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;687682:
בכלל אין היום שמנת לבישול והקרמה עם הכשר.
ברור שיש. של השף הלבן.

• הוסף לסימניות
הרב ויטמן.
(עד לפני 2 עשורים כל החרדים היו אוכלים את כל מוצרי תנובה בכשרות הרב ויטמן בלי בעיה - הגיעו הבד"צים פתאום הרב ויטמן לא מספיק...)

• הוסף לסימניות
לשף הלבן נדמה לי יש הכשר גם של בדץ בעלז

• הוסף לסימניות
טוב, אנחנו לכתחילה לא אוכלים ויטמן,
היום יש כמעט הכל בכשרות מהודרת אז למה לקנות פחות מהודר?

אבל לא התכוונתי להכנס לנושא הכשרים, היה זכור לי שאין הכשר כלל.

• הוסף לסימניות
הוספתי 4 שמנת חמוצה ומלח ויצא טעים מאד
אגב המרק הזה משתבח מאד אחרי יום במקרר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה