הצלת קובץ! מי יכול להציל קובץ וורד חשוב מכליון?

• הוסף לסימניות
עבדתי על קובץ וורד, עשיתי בו תיקונים,
שמרתי הכל וסגרתי, כעת כשאני רוצה לפתוח אותו מחדש הוא מעלה לי הודעת שגיאה (מצורפת)
מסמכים אחרים הוא פותח לי כרגיל, רק את המסמך הזה הוא לא מסכים לפתוח.
מה עושים?
יש שם חומר ממש חשוב!
דג.JPG

• הוסף לסימניות
שמרתי הכל וסגרתי, כעת כשאני רוצה לפתוח אותו מחדש הוא מעלה לי הודעת שגיאה (מצורפת)
מה עושים?
יש שם חומר ממש חשוב!
צפה בקובץ המצורף 758011
כעזרה ראשונה... אולי כדאי להעביר את הקובץ למחשב אחר ולפתוח שם, ולוודא שהכל שמור.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלחו למייל שלי אולי אצליח לשחזר
gmacheem2~gmail.com

• הוסף לסימניות
כתבת בשם הקובץ תווים חוץ מאותיות רגילות? או לחילופין כתבת מספרים ואותיות ריישיות?
כי זאת שגיאה שמופיעה בד"כ מתי ששם הקובץ אינו חוקי וקריא בתוכנת הוורד.
ואז יש אפשרות פשוטה לשנות את שם הקובץ ל0000 או ל-אאאא ואז הוא בד"כ נפתח.
כי אז הוורד קולט את הקובץ ומנטרל את השגיאה.

בכ"מ יש לי אפשרות לפתוח קבצי שגיאה בוורד. שמופיעה בהם שגיאה של וורדפרס.
שלחו לי באישי וננסה לעזור.

• הוסף לסימניות
מה עושים?
יש שם חומר ממש חשוב!
קרה לי אותו הדבר בדיוק.
ניסיתי את העצות שכתבו כאן, ולא עזר.
אודה מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי, ואשלח לו את הקובץ.
תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה