כללי הצלת קובץ שבטעות נשטח!!!

• הוסף לסימניות
עצום!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך לא ידעתי על התגלית הזו????
הצלת לי את הקובץ, שלמה!
יישר כח עצום!!!
כדאי שכולם ידעו את הסוד הזה!
אני בטוחה שזה יעזוור להרבה גרפיקאים!!!

• הוסף לסימניות
ב"ה שהצלחת.
ולכל הספדנים מהעמוד הקודם, כדאי תמיד לדעת שהעולם מתקדם...

אגב, זו אחת הסיבות למעבר לווינדוס 7

• הוסף לסימניות
אז מה התוכנה?
אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
שלמה! מחיאות כפיים סוערות!!! :cool:

ידעתי על הקטע של הגירסאות בוינדוס 7 אבל לא חשבתי שאפשר לנצל את זה במקרה כזה. כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
אף פעם לא נתקלתי בקובץ PSD שזה הצליח לשחזר לי. משונה.

• הוסף לסימניות
אגב זה אחד הבאגים לדעתי בCS5 שאם בטעות שומרים את קובץ הPDF ועדיין לא נסגר התוכנה שאי אפשר לשמור את הקובץ הפתוח עדין עם כל השכבות כPSD הוא ישמור וישטח מה שאין כן בCS4 הייתי יכול לשמור בשם וזה היה שומר PSD. עם כל השכבות כמו שעדין פתוח.
לפחות באילוסטריטור אין את הבעיה ואפשר לשמור PDF שנשמר הרגע וכל האופציות פעילות לAI.

• הוסף לסימניות
בדקתי כעת במחשב שלי ושמתי לב שרק בC היה מוגדר כברירת מחדל, אפשרות השחזור.
על כונן אחר צריך להגדיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;528365:
אגב זה אחד הבאגים לדעתי בCS5 שאם בטעות שומרים את קובץ הPDF ועדיין לא נסגר התוכנה שאי אפשר לשמור את הקובץ הפתוח עדין עם כל השכבות כPSD הוא ישמור וישטח מה שאין כן בCS4 הייתי יכול לשמור בשם וזה היה שומר PSD. עם כל השכבות כמו שעדין פתוח.
לפחות באילוסטריטור אין את הבעיה ואפשר לשמור PDF שנשמר הרגע וכל האופציות פעילות לAI.

לי זה קרה בCS4 גם,
ממש סיוט.

• הוסף לסימניות
אני מכל האשכול הזה הכי אהבתי את התגית למטה: 'כל הכבוד לשלמה'...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;528365:

יש לי CS4 והבעיה שציינת קיימת. הלכו לי קרוב לעשרה קבצים עד שקלטתי שזה מה שהוא עושה....:(

• הוסף לסימניות
לכן אני תמיד עושה קודם דיפלוקייט ואח"כ שמירה לפי די אף...
כבר בלכו לי מספר קבצים עד שקלטתי את זה...

• הוסף לסימניות
או פשוט סייב א קופי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;528647:
אין בפוטושופ

יש.
לאחר פעולת SAVA AS
לסמן למטה V בSAVE A COPY (שורה ראשונה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;528674:
יש.
לאחר פעולת SAVA AS
לסמן למטה V בSAVE A COPY (שורה ראשונה)

אין מילים!!

אני רגילה להשתמש בפונקציה הזאת ולא הבנתי מה פתאם קצרה ידם בפוטו...

• הוסף לסימניות
לא יודע לי בCS4 לא היה את הבעיה. אם שמרתי קובץ PDF ולא סגרתי את התוכנה והמשכתי לעבוד על הקובץ אם הייתי עושה שמירה בשם לPSD הוא היה שומר לי PSD עם כל השכבות!

• הוסף לסימניות
אגב כן יש פתרון!
אם שומרים לPDF וממשיכים לעבוד ומנסים לסגור את הקובץ הפוטושופ מוציא אזהרה שהקובץ ישוטח כי הPDF ששמרתי לא שמר על אפשרות עריכה פוטושופית אז אם מבקשים לשמור קובץ ושומרים כPDF שתומך בפוטושופ ועריכה אז הקובץ יהיה עם כל השכבות כמו קובץ PSD.

• הוסף לסימניות
אני חושב זה יתאים לXP.
המלצה כללית: לפני כל שיחזור, תמיד כדאי להעביר את הקובץ הקיים למקום מבטחים.

קבצים מצורפים

• שיחזור תמונה דרוסהrsd_en_5.zip
    8.2 MB · צפיות: 45

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה