כללי הצמדת אובייקט לטקסט

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעגן עצם לטקסט באינדיזיין, אבל שיעמוד מתחת לטקסט.
צרפתי דוגמא, אני צריכה שזה יראה כמו הראשון, וכשאני מעגנת הוא מעלה את זה מעל הטקסט.

תודה

קבצים מצורפים

• דוגמא לעיגון עצם.jpg
    KB 84 · צפיות: 5
  • הוסף לסימניות
יש שתי דרכים
או לעשות מולטיפליי לאוביקט אם זה אפשרי
דרך נוספת לשים את האוביקט שורה לפני המיקום הרצוי
לעשות above line
ובספייס אפטר להוריד כמה שצריך
זה נכנס מתחת השורות הבאות

• הוסף לסימניות
תודה.
חצי צרה - אני צריכה שזה יעמוד חציו מחוץ תיבת הטקסט, כמו בדוגמא, ולכן אני חייבת להשתמש בcustem... יש עוד דרך?

• הוסף לסימניות
תעשי כמו שורד אומרת, אבל בשורה של האובייקט להוסיף רווח צר (ctrl-alt-shift-M) ואז לעשות קרנינג שלילי בין הרווח לאובייקט. כך האובייקט יכול לצאת מהתיבה.

• הוסף לסימניות
יש דרך פשוטה יותר? יש לי 200 כאלה בספר.......

• הוסף לסימניות
הרעיון של לעשות מולטיפלי הוא גאון. הלך יופי. תודה ורד.

• הוסף לסימניות
מולטיפלי עלול לפקסל לך את הטקסט. לא ניכר על המסך, אבל ניכר בדפוס. לא מומלץ לעבודות המיועדות לדפוס.

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא לקטסטרופה שיכולה לקרות אם משתמשים במולטיפליי. בצד שמאל ב-PDF רואים את התוצאה של מולטיפליי (הכול מפוקסל). בצד ימין רואים את התוצאה כאשר דואגים שהטקסט יהיה מעל הגרפיקה.

יש לשים לב שבשני המקרים מדובר באותו צורה ווקטורית בדיוק שיצרתי באינדיזיין. הפיקסול קורה כאשר מייצרים את קובץ ה-PDF עם שיטוח (flattening). וזה עלול לקרות בדפוס.
צפה בקובץ המצורף 63371

קבצים מצורפים

• pleaseerase.pdf
    KB 410.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
והנה צילום מסך לאלו שמתעצלים לפתוח את ה-PDF;)
צפה בקובץ המצורף 63373

שוב: זה לא תמיד יקרה, אבל זה עלול לקרות.

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 106.8 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
פשוט מאוד, בשיטוח, הטקסט מומר לתמונה של 300PPI. בדפוסים מתקדמים הטקסט ישוטח ל-2400PPI, כך שזה לא יצא מפוקסל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה