ה' אוהב אותך
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ממזמן כבר לא עובדת שםמדובר בריבית די גבוהה. יש משהו עם ריבית טובה יותר?
וכן הלוואות חוץ בנקאיות זה לא משהו שמשתלם בכלל בדר"כ.
ממזמן כבר לא עובדת שםמדובר בריבית די גבוהה. יש משהו עם ריבית טובה יותר?
לא תמיד אפשר להיות בטוחים לגמרי שזה באמת אותו לינק. לפעמים החיקוי טוב. תמיד עדיף להשתמש ברשמי שהגעת אליו מיוזמתך.היה למעלה לינק להלוואה דרך ישרכארט. נכנסתי, הסתכלתי על הכתובת, נראה בסדר. אבל באיזשהו שלב זה הפך להיות יותר מדי אישי, אז יצאתי מהאתר ונכנסתי לאתר הרשמי של ישראכארט. משם הגעתי שוב לאותו הלינק, כך שהלינק בסדר.
אבל אני חושבת שהרבה אנשים כולל אותי, לא תמיד טורחים לבדוק את הדברים. לכן צריך לעורר על כך שוב ושוב.
ואגב, נציגים שמבקשים קוד אישי שנשלח אלי, זה בדרך כלל כדי לאמת שמדובר בי. כלומר, אם אני מבקשת שירות אישי מנציג, הוא יכול לשאול אותי שאלות הזדהות או לשלוח לינק למייל או לפלאפון למי שיש ואז זה בסדר לתת לו, כי מדובר בקוד זיהוי בלבד. בכל שאר המקרים לא נותנים קוד אישי לאף אחד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים