כללי הצעה להתארגנות קבוצה לקניית מסך לצרכי גרפיקה

• הוסף לסימניות
אני צריכה מסך חדש לצרכי גרפיקה, ז"א, מסך עם אמינות צבעים יחסית לדפוס.
לפי אשכולות שהיו כאן, יש מסכים ב1800 ש"ח, אך רמת הדיוק שלהם בצבע לא איכותית.
לעומת מסכי איזו שעלותם גבוהה מאוד, כ5200 ש"ח, אך אמינותם גבוהה ביותר.

יצא לי לאחרונה לדבר עם כמה גרפיקאיות שגם הן מתלבטות בסוגיה זו.
המלצתי שמחר בתערוכה כל המתעניין יבדוק היטב את נושא המסכים.
ואח"כ נתאחד כקבוצה לקנות מסך איכותי ומתאים לצרכנו במחיר הטוב ביותר.

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
בעד!

(אגב, פעם נחשפתי (במערכת עיתונות ארצית) למסך עם מגן מפלסטיק שיוצא חצי מטר מהמסך, לשמירה על אחידות הצבעים ללא הפרעה אור וצל, ניסיתי לברר, אמרו לי שהמסכים הללו מגיעים ארצה ביבוא אישי, מישו יודע על מה אני מדבר?)

• הוסף לסימניות
מעונינת.
מחכה לפגוש אותך מחר...
גיטי

• הוסף לסימניות
מעוניינת.
איך תעבוד ההתארגנות?
אולי נקבע שעה במקום מסויים?

• הוסף לסימניות
אני ממש מעוניינת!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תנו רעיון, מתי מתאים להפגש ביתן המסכים?
או שכל אחת תעבור ותבדוק בזמן שמתאים לה ולאחר התערוכה נעשה כאן דיון ונקבל בעז"ה החלטות.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שיש ביטן של מסכים?
אני אשלתי ואף אחד לא ענה לי...
בשנים עברות היה...
התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח אבל במחיר הזה ניראה לי שזה יהיה מסך 17 אינץ וזה קטן לי מדי....
אותי כניראה יזהו מזה שאני כל הזמן עם האלבום שלי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה