כללי הצעה למחשב חדש, האם היא כדאית?

• הוסף לסימניות
כרגע אנו עובדות על מחשב PC ומציעים לנו לשדרג את זה למחשב של:
iMac 21.5" core 2 Dvo
3.06GHz/4GB/500 GB/Gef orce
האם זה משהו טוב? האם זה מסובך לעבור מPC למאקינטוש למי שאף פעם לא עבד על מקינטוש?
והאם כל התוכנות עובדות חופשי על מקינטוש?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני עברתי מפיסי למק-
דבר ראשון תיהי בטוחה שזה הרבה הרבה יותר טוב לגרפיקה!
הוא חזק, בלי וירוסים, לא נתקע עם כל דבר שאת עושה...פשוט מבחינתי זה ממש גן עדן לעבוד איתו. לא מסוגלת לחזור לפיסי.
אבל כמו שאת בטח יודעת בכל דבר יש את האנשים שיגידו לך ככה ויש שיגידו אחרת...

זה לא מסובך לעבור בכלל כיוון שזו מערכת פשוטה וקלה ויש סירטוני הדרכה ועוד.

כשקונים או מורידים את התוכנות צריך לבחור באופציה של "מק".

אפשר לומר שאני מנהלת חיים דיגיטליים עם המקבוק שלי אני פשוט מאוהבת בו....

אני לא מדברת בדיוק על המפרט שהעלית-אבל בכלליות על האימק ועצה שלי-תעלי את הנושא הזה בפורום של "הכל על מקינטוש" זה יותר יעזור לך :)

בהצלחה בכל מה שתחליטי!

• הוסף לסימניות
אני עברתי מפיסי למק-
דבר ראשון תיהי בטוחה שזה הרבה הרבה יותר טוב לגרפיקה!
הוא חזק, בלי וירוסים, לא נתקע עם כל דבר שאת עושה...פשוט מבחינתי זה ממש גן עדן לעבוד איתו. לא מסוגלת לחזור לפיסי.
אבל כמו שאת בטח יודעת בכל דבר יש את האנשים שיגידו לך ככה ויש שיגידו אחרת...

זה לא מסובך לעבור בכלל כיוון שזו מערכת פשוטה וקלה ויש סירטוני הדרכה ועוד.

כשקונים או מורידים את התוכנות צריך לבחור באופציה של "מק".

אפשר לומר שאני מנהלת חיים דיגיטליים עם המקבוק שלי אני פשוט מאוהבת בו....

אני לא מדברת בדיוק על המפרט שהעלית-אבל בכלליות על האימק ועצה שלי-תעלי את הנושא הזה בפורום של "הכל על מקינטוש" זה יותר יעזור לך :)

בהצלחה בכל מה שתחליטי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה