דרוש מידע הצעה למנהלי הפורום

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מאז שאני בפרוג יש לי דבר שנורא מציק לי.
בדרך כלל יש הרבה "נושאים חמים" על דברים לוהטים, כמו אשכול הפטנטים או סתם אשכול של חדשות ועדכונים.
הבעיה היא שיש איזה 350 עמודים, הבנאדם קורא את ה2 הראשונים ואז הוא מתעייף...
ההצעה שלי היא שתהיה אפשרות למעלה "לסנן" את ההודעות כמו: הודעות שהם יותר ממספר מילים מוגדר, או שיש עליהם למעלה מ6 תודות או מספר תודות שהמתמש בוחר. ככה יוכלו אנשים הרבה יותר להנות מכל אשכול בפרוג, כשהם קוראים את ההודעות החשובות באמת בלי להתעייף אחרי 2 עמודים או להפסיק לקרוא בגלל שהאשכול מתחיל להיות בדיחות.
כך לדוגמה, אם באשכול מסויים יש בעמוד 136 (מתוך 500 עמודים באשכול כך שאין מצב שיגיע אליו) איזה הודעה חשובה, מושקעת ומומלצת המשתמש יוכל לראות אותה בקלות לאחר שיגדיר הצגת הודעות שיש עליהם 50 תודות ומעלה.
ולא יצטרך רוח הקודש שבעמוד 136 יש הודעה שתעזור לו מאד...
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל יש הרבה "נושאים חמים" על דברים לוהטים, כמו אשכול הפטנטים או סתם אשכול של חדשות ועדכונים.
ההצעה שלי היא שתהיה אפשרות למעלה "לסנן" את ההודעות כמו: הודעות שהם יותר ממספר מילים מוגדר, או שיש עליהם למעלה מ6 תודות או מספר תודות שהמתמש בוחר. ככה יוכלו אנשים הרבה יותר להנות מכל אשכול בפרוג, כשהם קוראים את ההודעות החשובות באמת בלי להתעייף אחרי 2 עמודים או להפסיק לקרוא בגלל שהאשכול מתחיל להיות בדיחות.
כך לדוגמה, אם באשכול מסויים יש בעמוד 136 (מתוך 500 עמודים באשכול כך שאין מצב שיגיע אליו) איזה הודעה חשובה, מושקעת ומומלצת המשתמש יוכל לראות אותה בקלות לאחר שיגדיר הצגת הודעות שיש עליהם 50 תודות ומעלה.
מה אתם אומרים?
@הכלבויניק
@ניהול האתר

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
בדרך כלל על הבדיחות יש הרבה לייקים אז במקום להגיע אל ההודעות הרציניות תגיע אל הבדיחות
אבל הרעיון חזק ביותר
כל הכבוד על היוזמה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להוסיף שיהיה אפשרות בסינון להגיע להודעות שהן פתרונות
כמו למשל באשכול שפתח @פצוץ על עזרה באלקטרוניקה, יש שם המון טיפים מועילים מאוד (לי אישית הוא החזיר את הפלאפון לחיים)
אבל לקרוא את כל כאבי הבטן של האנשים לא מענין ומעייף, שיהיה איזה סימון של כל הודעה שהיא פיתרון, כך נקרא רק את ההודעות הללו (מצד אלו שפותרים בעיות טוב שהם יצטטו בכל פיתרון את השאלה כדי שניתן יהיה ללחוץ על זה ולקרוא גם את הבעיה
(יש כל הרבה אשכולות כאלו, מלאים בתוכן איכותי ושימושי, כמו 'רוצה לעזור לכם באקסל' ועוד)

• הוסף לסימניות
יש בשביל זה אשכולות מסוג דיון ואז כל אחד יכול לדרג את התשובה (בנוסף לנתינת תודה) ואז אפשר לקרוא את האשכול או בצורתו המקורית או לפי הדירוג של המשתמשים (ולפעמים המנהל נחלץ לעזרה ומסמן את התשובה המועילה ביותר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה